VIBRO STIMULATOR ZA PARE Lelo Tiani 2 - Deep Rose

 Šifra: EC23575
Zaplešita v vibracijah, kajti stimulator bo deloval tako, kot boste vi plesali. Posebnost stimulatorja Tiani 2 Deep Rose je v tem, da se vibracije lahko izbirajo ročno ali pa s premikanjem okroglega daljinskega upravljalca, ki ima obliko diska. Stimulator v obliki črke C tako reagira glede na vaše gibe v zapestju. Poleg tega vam omogoča spontano in hitro upravljanje. Zahvaljujoč SenseMotion tehnologiji je upravljanje sila preprosto. Ko disk približamo bližje stimulatorju, začne vibrirati močneje, ko pa ga oddaljimo, se vibracije upočasnijo. V bistvu vsak vaš gib roke, kjer držite daljinec, povzroči novo vrsto vibriranja.
149,00 €
Dobavljivost: 5 - 7 dni
Lastnosti izdelka:
Znamka Lelo
Dobavljivost 5 - 7 dni
Material / sestava Silikon
Barva Vijolična
Napajanje Vgrajena akumulatorska baterija + polnilec
Dolžina 8 cm
Uporaba z geli na vodni osnovi
Namenjeno za njo in za njega
Podroben opis izdelka
Podrobnosti

Zaplešita v vibracijah, kajti stimulator bo deloval tako, kot boste vi plesali.

Posebnost stimulatorja Tiani 2 Deep Rose je v tem, da se vibracije lahko izbirajo ročno ali pa s premikanjem okroglega daljinskega upravljalca, ki ima obliko diska. Stimulator v obliki črke C tako reagira glede na vaše gibe v zapestju. Poleg tega vam omogoča spontano in hitro upravljanje. Zahvaljujoč SenseMotion tehnologiji je upravljanje sila preprosto. Ko disk približamo bližje stimulatorju, začne vibrirati močneje, ko pa ga oddaljimo, se vibracije upočasnijo. V bistvu vsak vaš gib roke, kjer držite daljinec, povzroči novo vrsto vibriranja.

S stimulatorjem Tiani 2 Deep Rose boste dosedanje užitke še nadgradili, saj bosta med ljubljenjem vibracije občutila oba, ona pa tudi zunanje vibracije na predelu klitorisa - s pomočjo širšega predela stimulatorja.

Stimulator je za pare in je zelo fleksibilen, kar omogoča, da se prilagaja vašim položajem in gibom ter da se moški med prodiranjem počuti udobno. Med seksom ga nosi ženska, moški pa je pri penetraciji prav tako deležen vibracij. Določita le, kdo bo upravljal z daljinskim upravljalcem.

Tiani 2 Deep Rose se lahko upravlja z ali brez daljinskega upravljalca, saj ima gumb za upravljanje tudi na maserju samem. V vsakem primeru bosta lahko izbirala med več načini stimuliranja vibracij v vagini in na zunanjem delu njenega spolovila. Širši del stimulatorja se lahko po potrebi tudi odstrani.

Širši del stimulatorja lahko uporabite tudi kot maser. Prislonite in občutite ga povsod po telesu ter si z njim sprostite mišice in telo. Medtem pa zaobljeni C-predel udobno vstavite med ljubljenjem v nožnico. Vedno pa ga boste občutili kot nežen pripomoček, ki bo na zabaven način dvigoval vajino razpoloženje. To mu omogoča tudi na otip svileno gladek silikon, ki je v celoti koži prijazen.

Uporabljamo ga z vlažilnimi geli na vodi osnovi.

Daljinski upravljalnik potrebuje za delovanje baterije, stimulator pa se napaja preko vgrajenega akumulatorja.

Čiščenje in vzdrževanje

Navodila za uporabo in vzdrževanje erotičnih igrač

Želite, da vam seks igrača služi zares dolgo?

Z upoštevanjem teh nekaj preprostih navodil bo vaš intimni izdelek deloval dolgo in brezhibno, saj različni materiali lahko zahtevajo različen način vzdrževanja.


1. Zraven vibratorjev nikoli ne uporabljajte lubrikantov na oljni osnovi, saj vam lahko onesposobijo kontrolne gumbe. Poleg tega lahko oljni lubrikanti trajno poškodujejo lateks.

2. Zraven silikonskih vibratorjev nikoli ne uporabljajte lubrikantov na silikonski osnovi ampak zgolj lubrikante na vodni osnovi.

3. Odstranite baterije, kadar vibratorja ne uporabljate, saj lahko le-te korodirajo in poškodujejo vibro motorčke.

4. Ne potapljajte vibratorja do konca v vodo saj tudi vodoodporni vibratorji niso namenjeni za uporabo v vodi ampak so samo bolj odporni proti škropljenju z vodo ali drugimi tekočinami. Tudi za čiščenje raje uporabljajte čistila za erotične igračke ali mlačno vodo
in blago milnico.

5. Bodite pazljivi, da vam vibrator ne pade na zares trda tla saj se lahko poškoduje kot vsaka druga podobna elektronska naprava.

6. Vibratorje iz želeja (Jelly) uporabljajte s kondomi saj je material porozen in ga je zato težje temeljito očistiti kot na primer trdo plastiko ali silikon. Poleg tega Jelly vsebuje ftalate, ki lahko delujejo nezdravo na vašo kožo.

7. Očistite vibrator po vsaki uporabi. Najlažje boste to storili z namenskimi čistili za erotične igračke.
     Preprosto jih posprejajte pred in po vsaki uporabi. Nekaj hitrih nasvetov za čiščenje:

 • Plastika: mlačna voda in blaga milnica / alkohol za čiščenje / čistilo za erotične igračke
 • Lateks: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke
 • Jelly: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke
 • Cyberskin: mlačna voda in blaga milnica / cyberskin čistilo / čistilo za erotične igračke
 • Ko se posušijo jih posipajte s smukcem.
 • Silikon: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke


Pa še nekaj nasvetov v zvezi z baterijami (baterijskimi vložki): 

 • Pri čiščenju vibratorja odstranite baterije in bodite pozorni, da ne pride voda do kontaktov.
 • Čist in suh vibrator hranite na suhem, ker lahko vlaga poškoduje motor.
 • Pri uporabi vlažilnih gelov in masažnih olj bodite pazljivi, da ti ne zaidejo v prostor za baterije.
 • Pri vstavljanju baterij bodite pozorni na polariteto ( + - ).
 • Ne kombinirajte uporabe novih in rabljenih baterij.
 • Poskrbite, da so kontakti za baterije vedno čisti in da imajo čvrst kontakt z baterijami.


Tudi vibratorji so elektronske naprave, za katere velja, da so bolj kakovostni tisti od bolj priznanih proizvajalcev (Lelo, Fun Factory, ToyJoy, ... ), kar običajno seveda pomeni tudi nekoliko višje cene. Cenejši vibratorji vam bodo gotovo služili dobro vendar bodo tisti malo dražlji zdržali veliko dlje in tudi uporaba bo pogosto bolj prijetna.


Hitra naročila: 051 630-905