Dostava

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Tudi večji del naročil, ki so ob delavnikih oddana do 16. ure, odpošljemo še isti danBlago, ki ga boste naročili v naši spletni trgovini, bo dostavljeno preko Pošte Slovenije in ga boste lahko (običajno že naslednji delovni dan) prevzeli ob dostavi na dom oziroma na podlagi poštnega obvestila v svoji poslovalnici Pošte.


Stroški dostave

Za svoje naročilo boste vedno plačali samo toliko, kot bo navedeno v izračunu vašega spletnega naročila.

•  Za naročila, katerih vrednost je manjša od 50 €, je potrebno ob prevzemu poravnati stroške dostave, ki znašajo 3,90 € in bodo v postopku naročanja tudi prikazani v izračunu vašega spletnega naročila.
•  Za naročila v znesku 50 € ali več poravnamo stroške dostave mi.

Opomba: Pošta vam ne sme zaračunati provizije za odkupno poslovanje (pogodba od 01. 02. 2011 dalje).


Poštno ležeča dostava

Če želite, da vam naročilo ne dostavijo na dom in da vam Pošta Slovenije ne pušča obvestila o prispeli pošiljki, potem v postopku naročanja izberite POŠTNO LEŽEČO dostavo. V tem primeru boste prejeli samo naše elektronsko sporočilo z navodili za prevzem naročila. 

Pomembno: Nekatere poslovalnice Pošte Slovenije ne poslujejo s poštno ležečimi pošiljkami. V teh primerih je potrebno takšno pošiljko prevzeti na centralni pošti v vašem okraju ali mestu. Zato je pomembno, da ob prevzemu takšne pošiljke na svoji enoti Pošte povdarite, da gre za POŠTNO LEŽEČO pošiljko (paket ali pismo), saj bo to pomagalo poštnim uslužbencem, kje naj iščejo takšno pošiljko, oziroma vas bodo napotili na drugo ustrezno enoto Pošte. 

POŠTNO LEŽEČA dostava je pogosto uporabljana storitev Pošte Slovenije in ne predstavlja dodatnega stroška. 


Kako bo naročilo zapakirano?

Naročeno blago bo zapakirano v standardno embalažo Pošte Slovenije oziroma v običajno kartonasto embalažo. Kot pošiljatelj bo navedeno naše podjetje za trgovino in video storitve in ne naša spletna trgovina Erogena-cona.com. To pomeni, da iz zunanjosti pošiljke v nobenem primeru ni mogoče sklepati o njeni vsebini. Pošiljke iz naše spletne trgovine se v ničemer ne razlikujejo od ostalih običajnih poštnih pošiljk. 


Prevzem naročila na paketomatih Pošte Slovenije

Naročeno blago lahko prevzamete tudi na paketomatih Pošte Slovenije, če v postopku naročanja izberete to možnost. V tem primeru lahko svojemu paketu sledite na vsakem koraku s pomočjo SMS-ov in e-obvestil, ki jih boste prejeli.

PS paketomat


Ko vaš paket prispe v izbrani paketomat, ga lahko prevzamete hitro in preprosto tako, da vpišete številko vašega mobilnega telefona in unikatni PIN, ki ste ga prejeli s SMS-om oziroma z e-obvestilom. Če uporabljate pametni telefon, pa je prevzem paketa še preprostejši, saj prejmete tudi unikatno QR-kodo, ki jo skenirate in tako nemudoma odprete predal z vašim paketom. 

Paket lahko v paketomatu prevzamete v 72 urah. Če paketa ne boste utegnili prevzeti, vas bo ta počakal na najbližji pošti še pet dni (prejeli boste sms z navedbo lokacije pošte za prevzem). 

S paketomati Pošte Slovenije lahko enostavno prevzamete svoj paket. Izkoristite številne prednosti, ki jih nudi PS Paketomat:

•  dostopnost 24/7: brez vrst in gneče lahko prevzamete svoj paket ter plačate odkupnino s plačilno ali kreditno kartico vse dni v tednu;
•  hitrost: paket lahko prevzamete v manj, kot minuti;
•  enostavnost: na telefon prejmete SMS z unikatno kodo (PIN) in QR-kodo za prevzem paketa;
•  popolna diskretnost in varnost: kodo za dostop prejme le naslovnik;
•  obveščenost: obveščanje s SMS-i in e-sporočili.

PS paketomat


Niste prejeli vašega naročila?

Če menite, da vaše naročilo zamuja vas prosimo, da nas nemudoma obvestite preko elektronske pošte na naslov info@erogena-cona.com ali na telefonsko številko 03 491-94-91 oziroma na GSM 051 630-905
Na navedenih telefonskih številkah smo vam z veseljem na voljo tudi za morebitna ostala vprašanja v zvezi z nakupovanjem v naši spletni trgovini.


Pogosta vprašanja

Na pošti ne najdejo moje pošiljke, ki je bila naročena kot POŠTNO LEŽEČA.
Nekatere manjše poslovalnice Pošte Slovenije ne poslujejo s poštno ležečimi pošiljkami. V teh primerih je potrebno takšno pošiljko prevzeti na centralni pošti. Zato je pomembno, da ob prevzemu takšne pošiljke na svoji enoti Pošte povdarite, da gre za POŠTNO LEŽEČO pošiljko (paket ali pismo), saj bodo poštni uslužbenci tako natančno vedeli, kje naj iščejo vašo pošiljko, oziroma vas bodo napotili na drugo ustrezno enoto Pošte.

Je mogoče izbrati čas dostave? 
Žal časa dostave ni mogoče izbrati. V tem primeru raje izberite POŠTNO LEŽEČO dostavo ter sami prevzamite pošiljko v svoji poslovalnici pošte v času, ki vam najbolj ustreza. 

Vaše naročilo lahko plačate in prevzamete tudi osebno v našem skladišču v Celju. Pred obiskom nas pokličite. 
Za dodatna vprašanja smo vam z veseljem na voljo na 051 630-905 ali na info@erogena-cona.com 


Hitra naročila: 051 630-905