VIBRO STIMULATOR ZA PARE Lelo Ida

 Šifra: 24389+24390
Odkrijte nov stimulator, s katerim lahko uživata oba, saj je Lelo Ida - Deep Rose maser narejen za pare. Vsekakor je uporaben tudi za solo igro, njegov optimalni namen pa je, da zmore stimulirati oba. Med ljubljenjem ga nosi ženska, moški pa med penetracijo čuti vibracije. Je eden prvih maserjev, ki kombinira močne vibracije in razburljive rotacije. Izbiranje med tema dvema načinoma vibracij bo obema dvigovalo užitke in vaju navdihovalo. Uživala bosta v čutni, gladki površini koži prijaznega silikona.
169,90 €
Lastnosti izdelka:
Znamka Lelo
Material / sestava Silikon
Napajanje Vgrajena akumulatorska baterija + polnilec
Kolekcija Vibro maserji
Uporaba z geli na vodni osnovi
Namenjeno za njo in za njega
Podroben opis izdelka
Podrobnosti

Odkrijte nov stimulator, s katerim lahko uživata oba, saj je Lelo Ida - Deep Rose maser narejen za pare. Vsekakor je uporaben tudi za solo igro, njegov optimalni namen pa je, da zmore stimulirati oba. 

Med ljubljenjem ga nosi ženska, moški pa med penetracijo čuti vibracije. Je eden prvih maserjev, ki kombinira močne vibracije in razburljive rotacije. Izbiranje med tema dvema načinoma vibracij bo obema dvigovalo užitke in vaju navdihovalo. Uživala bosta v čutni, gladki površini koži prijaznega silikona. 

Vibracije se upravljajo daljinsko z udobnim okroglim upravljalcem z enim samim gumbom. Izbirajte med osmimi moduli vibracij in inovativno SenseMotion tehnologijo.

Uporaba izdelka z enim polnjenjem traja do dve uri. V pripravljenosti pa stimulator ostane do 90 dni. Stimulator premore zelo tiho delovanje, hrup je manjši od 50 dB.


Napajalnik za polnjenje je priložen. Prav tako darilna črna vrečka za shranjevanje Lelo Ida - Deep Rose erotičnega stimulatorja.

Material: silikon / ABS
Napajajanje: s pomočjo polnilca za akumulator

Čiščenje in vzdrževanje

Navodila za uporabo in vzdrževanje erotičnih igrač

Želite, da vam seks igrača služi zares dolgo?

Z upoštevanjem teh nekaj preprostih navodil bo vaš intimni izdelek deloval dolgo in brezhibno, saj različni materiali lahko zahtevajo različen način vzdrževanja.


1. Zraven vibratorjev nikoli ne uporabljajte lubrikantov na oljni osnovi, saj vam lahko onesposobijo kontrolne gumbe. Poleg tega lahko oljni lubrikanti trajno poškodujejo lateks.

2. Zraven silikonskih vibratorjev nikoli ne uporabljajte lubrikantov na silikonski osnovi ampak zgolj lubrikante na vodni osnovi.

3. Odstranite baterije, kadar vibratorja ne uporabljate, saj lahko le-te korodirajo in poškodujejo vibro motorčke.

4. Ne potapljajte vibratorja do konca v vodo saj tudi vodoodporni vibratorji niso namenjeni za uporabo v vodi ampak so samo bolj odporni proti škropljenju z vodo ali drugimi tekočinami. Tudi za čiščenje raje uporabljajte čistila za erotične igračke ali mlačno vodo
in blago milnico.

5. Bodite pazljivi, da vam vibrator ne pade na zares trda tla saj se lahko poškoduje kot vsaka druga podobna elektronska naprava.

6. Vibratorje iz želeja (Jelly) uporabljajte s kondomi saj je material porozen in ga je zato težje temeljito očistiti kot na primer trdo plastiko ali silikon. Poleg tega Jelly vsebuje ftalate, ki lahko delujejo nezdravo na vašo kožo.

7. Očistite vibrator po vsaki uporabi. Najlažje boste to storili z namenskimi čistili za erotične igračke.
     Preprosto jih posprejajte pred in po vsaki uporabi. Nekaj hitrih nasvetov za čiščenje:

 • Plastika: mlačna voda in blaga milnica / alkohol za čiščenje / čistilo za erotične igračke
 • Lateks: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke
 • Jelly: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke
 • Cyberskin: mlačna voda in blaga milnica / cyberskin čistilo / čistilo za erotične igračke
 • Ko se posušijo jih posipajte s smukcem.
 • Silikon: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke


Pa še nekaj nasvetov v zvezi z baterijami (baterijskimi vložki): 

 • Pri čiščenju vibratorja odstranite baterije in bodite pozorni, da ne pride voda do kontaktov.
 • Čist in suh vibrator hranite na suhem, ker lahko vlaga poškoduje motor.
 • Pri uporabi vlažilnih gelov in masažnih olj bodite pazljivi, da ti ne zaidejo v prostor za baterije.
 • Pri vstavljanju baterij bodite pozorni na polariteto ( + - ).
 • Ne kombinirajte uporabe novih in rabljenih baterij.
 • Poskrbite, da so kontakti za baterije vedno čisti in da imajo čvrst kontakt z baterijami.


Tudi vibratorji so elektronske naprave, za katere velja, da so bolj kakovostni tisti od bolj priznanih proizvajalcev (Lelo, Fun Factory, ToyJoy, ... ), kar običajno seveda pomeni tudi nekoliko višje cene. Cenejši vibratorji vam bodo gotovo služili dobro vendar bodo tisti malo dražlji zdržali veliko dlje in tudi uporaba bo pogosto bolj prijetna.


Hitra naročila: 051 630-905