VIBRO KOMPLET 4Play Pink Pleasure Kit

 Šifra: EC11614
V kompletu z vibracijskimi seks igračami 4Play Pink Pleasure Kit boste našli vse, kar potrebujete za solo igre ali za potešitev v dvoje. Vsi trije izdelki so v pastelno roza barvi in visokega sijaja. Narejeni so iz ABS materiala, ki je gladek na otip in koži prijazen ter enostaven za vzdrževanje. Klasični vibrator je fiksne oblike in s pomočjo vrtljivega gumba nudi vibracije, nastavljive po hitrosti. Dolg je 17 cm in ima 2,5 cm premera. Mini vibrator v obliki mini maserja ima eno hitrost intenzivnih vibracij, namenjenih za točkovno stimulacijo telesa ali intimnih predelov. Na vrhu ima izboklinice, ki še dodatno stimulirajo. Dolg je 10 cm in ima 2,5 cm premera. Vibracijski jajček je dolg 6 cm in premera 2,3 cm. S pomočjo žičnega upravljalca lahko izbirate med štirimi hitrostmi vibracij.

39,95 €
Izdelek je na zalogi.
Lastnosti izdelka:
Znamka NS Novelties
Dobavljivost 1 - 3 dni
Material / sestava ABS
Barva Roza
Napajanje 4 x AA (LR6)
Uporaba z geli na vodni osnovi
Namenjeno predvsem za njo
Podroben opis izdelka
Podrobnosti

V kompletu z vibracijskimi seks igračami 4Play Pink Pleasure Kit boste našli vse, kar potrebujete za solo igre ali za potešitev v dvoje.

Vsi trije izdelki so v pastelno roza barvi in visokega sijaja. Narejeni so iz ABS materiala, ki je gladek na otip in koži prijazen ter enostaven za vzdrževanje.


Klasični vibrator je fiksne oblike in s pomočjo vrtljivega gumba nudi vibracije, nastavljive po hitrosti. Dolg je 17 cm in ima 2,5 cm premera.

Mini vibrator v obliki mini maserja ima eno hitrost intenzivnih vibracij, namenjenih za točkovno stimulacijo telesa ali intimnih predelov. Na vrhu ima izboklinice, ki še dodatno stimulirajo. Dolg je 10 cm in ima 2,5 cm premera.

Vibracijski jajček je dolg 6 cm in premera 2,3 cm. S pomočjo žičnega upravljalca lahko izbirate med štirimi hitrostmi vibracij.

Vodoodpornost erotičnih igračk 4Play Pink Pleasure Kit vam zagotavlja tudi uživanje pod vodo. S tem setom boste naredili zanimivo marsikatero predigro. Lahko si popestrite tudi solo doživetja ali jih vzamete s seboj, novim doživetjem naproti.

Material: ABS
Napajanje: baterijsko (brezplačno priložimo)
Znamka: NS Novelties

Čiščenje in vzdrževanje

Navodila za uporabo in vzdrževanje erotičnih igrač

Želite, da vam seks igrača služi zares dolgo?

Z upoštevanjem teh nekaj preprostih navodil bo vaš intimni izdelek deloval dolgo in brezhibno, saj različni materiali lahko zahtevajo različen način vzdrževanja.


1. Zraven vibratorjev nikoli ne uporabljajte lubrikantov na oljni osnovi, saj vam lahko onesposobijo kontrolne gumbe. Poleg tega lahko oljni lubrikanti trajno poškodujejo lateks.

2. Zraven silikonskih vibratorjev nikoli ne uporabljajte lubrikantov na silikonski osnovi ampak zgolj lubrikante na vodni osnovi.

3. Odstranite baterije, kadar vibratorja ne uporabljate, saj lahko le-te korodirajo in poškodujejo vibro motorčke.

4. Ne potapljajte vibratorja do konca v vodo saj tudi vodoodporni vibratorji niso namenjeni za uporabo v vodi ampak so samo bolj odporni proti škropljenju z vodo ali drugimi tekočinami. Tudi za čiščenje raje uporabljajte čistila za erotične igračke ali mlačno vodo
in blago milnico.

5. Bodite pazljivi, da vam vibrator ne pade na zares trda tla saj se lahko poškoduje kot vsaka druga podobna elektronska naprava.

6. Vibratorje iz želeja (Jelly) uporabljajte s kondomi saj je material porozen in ga je zato težje temeljito očistiti kot na primer trdo plastiko ali silikon. Poleg tega Jelly vsebuje ftalate, ki lahko delujejo nezdravo na vašo kožo.

7. Očistite vibrator po vsaki uporabi. Najlažje boste to storili z namenskimi čistili za erotične igračke.
     Preprosto jih posprejajte pred in po vsaki uporabi. Nekaj hitrih nasvetov za čiščenje:

 • Plastika: mlačna voda in blaga milnica / alkohol za čiščenje / čistilo za erotične igračke
 • Lateks: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke
 • Jelly: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke
 • Cyberskin: mlačna voda in blaga milnica / cyberskin čistilo / čistilo za erotične igračke
 • Ko se posušijo jih posipajte s smukcem.
 • Silikon: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke


Pa še nekaj nasvetov v zvezi z baterijami (baterijskimi vložki): 

 • Pri čiščenju vibratorja odstranite baterije in bodite pozorni, da ne pride voda do kontaktov.
 • Čist in suh vibrator hranite na suhem, ker lahko vlaga poškoduje motor.
 • Pri uporabi vlažilnih gelov in masažnih olj bodite pazljivi, da ti ne zaidejo v prostor za baterije.
 • Pri vstavljanju baterij bodite pozorni na polariteto ( + - ).
 • Ne kombinirajte uporabe novih in rabljenih baterij.
 • Poskrbite, da so kontakti za baterije vedno čisti in da imajo čvrst kontakt z baterijami.


Tudi vibratorji so elektronske naprave, za katere velja, da so bolj kakovostni tisti od bolj priznanih proizvajalcev (Lelo, Fun Factory, ToyJoy, ... ), kar običajno seveda pomeni tudi nekoliko višje cene. Cenejši vibratorji vam bodo gotovo služili dobro vendar bodo tisti malo dražlji zdržali veliko dlje in tudi uporaba bo pogosto bolj prijetna.


Hitra naročila: 051 630-905