VIBRATOR ZA PARE We-Vibe Chorus - roza

 Šifra: EC10023_roz
Vsako telo je drugačno. Zato se We-Vibe Chorus prilagaja vaši anatomiji in edinstvenim željam ter potrebam. Dve prilagoditveni točki na napravi omogočajo pozicioniranje dveh krakov pod kotom, ki vam odgovarja pri stimulaciji klitoritisa in G-točke ter omogočata več ali manj direktno stimulacijo. Ko ga namestite, vibrator zadržuje obliko in ostane sigurno na mestu tudi med spremembo položajev.
209,00 €
Dobavljivost: 5 - 7 dni
Lastnosti izdelka:
Znamka We-Vibe
Dobavljivost 5 - 7 dni
Material / sestava Silikon
Barva Roza
Napajanje Vgrajena akumulatorska baterija + polnilec
Dolžina 7,50 cm
Širina 3,50 cm
Uporaba z geli na vodni osnovi
Odporno na vodo Da
100% brez ftalatov Da
Namenjeno za njo in za njega
Podroben opis izdelka
Podrobnosti

Od proizvajalca najbolj znanih vibratorjev za pare prihaja novi in še boljši: We-Vibe Chorus!

Kot naslednik legendarnega bestsellerja We-Vibe Sync, Chorus izboljšuje že tako genialen model in dodaja še nekatere funkcije, ki to premium napravo za zadovoljstvo pošiljajo v sam vrh ponudbe.

Vsako telo je drugačno. Zato se We-Vibe Chorus prilagaja vaši anatomiji in edinstvenim željam ter potrebam. Dve prilagoditveni točki na napravi omogočajo pozicioniranje dveh krakov pod kotom, ki vam odgovarja pri stimulaciji klitoritisa in G-točke ter omogočata več ali manj direktno stimulacijo. Ko ga namestite, vibrator zadržuje obliko in ostane sigurno na mestu tudi med spremembo položajev.

Daljinski upravljalnik je še ena velika novost. Čeprav ima na sebi vse običajne gumbe, boste njegov polni potencial dosegli z aktiviranjem funkcije Squeeze. Nato se daljinski upravljalnik odzove na pritisk vaše roke, kar v praksi pomeni, da vibracije ojačate enostavno, intuitivno in povsem naravno. Če močneje stisnete, se vibracije povečajo in če sprostite pritisk vibracije oslabijo.

Od klasičnega We-Vibe ja ostal najboljši dizajn, ki omogoča istočasno stimulacijo klitoritisa in G-točke med seksom, tako, da lahko v vibracijah dveh motorjev (eden v vsakem kraku) uživata oba partnerja. Z vibracijami se lahko upravlja z daljinskim upravljalcem (domet 3 metrov, omogoča uporabo v javnosti) s katerim lahko izbirate 10 načinov vibracij ali ga upravljate preko We-Connect aplikacije, ki prinaša še druge načine in omogoča upravljanje vibracij od daleč – ni važno koliko kilometrov vas razdvaja.

Z aplikacijo lahko aktivirate tudi senzor zvoka in senzor gibanja. Zahvaljujoč senzorju za zvok in mikrofonu v Beat načinu bo naprava zavibrirala po glasbi ali zvokih iz okolice. Touch način pa omogoča prilagajanje vibracij popolnoma vašim željam – z vibromotorjema tako upravljate samo s premikanjem prsta.

Chorus ima senzor gibanja, ki se nahaja na delu naprave kjer je logotip, na voljo pa so nam skupaj trije načini nadzora gibanja. Izberite način, ki vam ustreza in vibracije se bodo odzvale na vaše gibanje.

Narejen je iz medicinskega silikona.

Značilnosti izdelka:
– 2 vibromotorja
– 4 hitrosti vibracij
– 6+ vibrirajočih vzorcev (dodatne načine si lahko prenesete z aplikacijo)
– senzor zvoka
– senzor gibanja

Podpira:
iPhone 4s/5/5C/5S/6/6 Plus ali kasnejše
iPod Touch 5th Generation ali pozneje, iPad 3/4/Air i pozneje, iPad Mini 1/2 ali kasnejše
Android 4.3 ali kasnejše

Dolžina: 7,5 cm
Premer: 3,15 cm
Obseg: 7,6 cm

Material: silikon
Napajanje: akumulatorsko
Barva: roza

Čiščenje in vzdrževanje

Navodila za uporabo in vzdrževanje erotičnih igrač

Želite, da vam seks igrača služi zares dolgo?

Z upoštevanjem teh nekaj preprostih navodil bo vaš intimni izdelek deloval dolgo in brezhibno, saj različni materiali lahko zahtevajo različen način vzdrževanja.


1. Zraven vibratorjev nikoli ne uporabljajte lubrikantov na oljni osnovi, saj vam lahko onesposobijo kontrolne gumbe. Poleg tega lahko oljni lubrikanti trajno poškodujejo lateks.

2. Zraven silikonskih vibratorjev nikoli ne uporabljajte lubrikantov na silikonski osnovi ampak zgolj lubrikante na vodni osnovi.

3. Odstranite baterije, kadar vibratorja ne uporabljate, saj lahko le-te korodirajo in poškodujejo vibro motorčke.

4. Ne potapljajte vibratorja do konca v vodo saj tudi vodoodporni vibratorji niso namenjeni za uporabo v vodi ampak so samo bolj odporni proti škropljenju z vodo ali drugimi tekočinami. Tudi za čiščenje raje uporabljajte čistila za erotične igračke ali mlačno vodo
in blago milnico.

5. Bodite pazljivi, da vam vibrator ne pade na zares trda tla saj se lahko poškoduje kot vsaka druga podobna elektronska naprava.

6. Vibratorje iz želeja (Jelly) uporabljajte s kondomi saj je material porozen in ga je zato težje temeljito očistiti kot na primer trdo plastiko ali silikon. Poleg tega Jelly vsebuje ftalate, ki lahko delujejo nezdravo na vašo kožo.

7. Očistite vibrator po vsaki uporabi. Najlažje boste to storili z namenskimi čistili za erotične igračke.
     Preprosto jih posprejajte pred in po vsaki uporabi. Nekaj hitrih nasvetov za čiščenje:

 • Plastika: mlačna voda in blaga milnica / alkohol za čiščenje / čistilo za erotične igračke
 • Lateks: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke
 • Jelly: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke
 • Cyberskin: mlačna voda in blaga milnica / cyberskin čistilo / čistilo za erotične igračke
 • Ko se posušijo jih posipajte s smukcem.
 • Silikon: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke


Pa še nekaj nasvetov v zvezi z baterijami (baterijskimi vložki): 

 • Pri čiščenju vibratorja odstranite baterije in bodite pozorni, da ne pride voda do kontaktov.
 • Čist in suh vibrator hranite na suhem, ker lahko vlaga poškoduje motor.
 • Pri uporabi vlažilnih gelov in masažnih olj bodite pazljivi, da ti ne zaidejo v prostor za baterije.
 • Pri vstavljanju baterij bodite pozorni na polariteto ( + - ).
 • Ne kombinirajte uporabe novih in rabljenih baterij.
 • Poskrbite, da so kontakti za baterije vedno čisti in da imajo čvrst kontakt z baterijami.


Tudi vibratorji so elektronske naprave, za katere velja, da so bolj kakovostni tisti od bolj priznanih proizvajalcev (Lelo, Fun Factory, ToyJoy, ... ), kar običajno seveda pomeni tudi nekoliko višje cene. Cenejši vibratorji vam bodo gotovo služili dobro vendar bodo tisti malo dražlji zdržali veliko dlje in tudi uporaba bo pogosto bolj prijetna.


Hitra naročila: 051 630-905