VIBRATOR Hollywood Hottie

 Šifra: EC13456
Ta mini vibrator ima posebno zaobljeno obliko, ki se popolnoma prilega vašim intimnim predelom in nudi intenzivno stimulacijo. Vibrator Hollywood Hottie je primeren tako za zunanjo klitoralno stimulacijo, kot tudi za notranjo stimulacijo G točke. Zahvaljujoč 10 vznemirljivim programom vibracij ter utripajoči konici, bo vaša izkušnja s tem očarljivim ljubimcem resnično nekaj posebnega. Poleg izjemne zmogljivosti vas bo vibrator navdušil tudi s stilsko dovršenim izgledom v oranžni barvi, ki ga dopolnjuje premium silikon z žametnim otipom.
67,95 €
Dobavljivost: 5 - 7 dni
Lastnosti izdelka:
Znamka California Exotic
Dobavljivost 5 - 7 dni
Material / sestava Silikon
Barva Oranžna
Napajanje USB napajalni kabel
Dolžina 13 cm
Širina 3 cm
Uporaba z geli na vodni osnovi
Odporno na vodo Da
100% brez ftalatov Da
Namenjeno predvsem za njo
Podroben opis izdelka
Podrobnosti

Tukaj je najbolj privlačna in erotična Hollywoodska zvezda: Hollywood Hottie!

Ta mini vibrator ima posebno zaobljeno obliko, ki se popolnoma prilega vašim intimnim predelom in nudi intenzivno stimulacijo. Vibrator Hollywood Hottie je primeren tako za zunanjo klitoralno stimulacijo, kot tudi za notranjo stimulacijo G točke.

Zahvaljujoč 10 vznemirljivim programom vibracij ter utripajoči konici, bo vaša izkušnja s tem očarljivim ljubimcem resnično nekaj posebnega. Poleg izjemne zmogljivosti vas bo vibrator navdušil tudi s stilsko dovršenim izgledom v oranžni barvi, ki ga dopolnjuje premium silikon z žametnim otipom.

Prepustite se diskretnim užitkom s fleksibilnim in priročnim mini vibratorjem, ki nudi 10 živahnih vibracij in strastnih pulzacij za popolno erotično doživetje. Ko potujete proti zaključku in si želite še bolj intenzivnega vrhunca, pa vklopite Power Boost funkcijo. Ta funkcija v trenutku preklopi na največjo moč vibracij.

Vibrator Hollywood Hottie ima praktično velikost, ki se popolnoma prilega v vašo dlan in nudi enostavno upravljanje, zaradi česar je primeren tudi za začetnike. V kolikor ga želite vzeti na potovanja (v kar ne dvomimo), pa vklopite varnostno zaklepanje vibratorja, da se med potjo ne vklopi samodejno.

Celotna dolžina: 13 cm
Premer: do 3 cm
Material: silikon

Čiščenje in vzdrževanje

Navodila za uporabo in vzdrževanje erotičnih igrač

Želite, da vam seks igrača služi zares dolgo?

Z upoštevanjem teh nekaj preprostih navodil bo vaš intimni izdelek deloval dolgo in brezhibno, saj različni materiali lahko zahtevajo različen način vzdrževanja.


1. Zraven vibratorjev nikoli ne uporabljajte lubrikantov na oljni osnovi, saj vam lahko onesposobijo kontrolne gumbe. Poleg tega lahko oljni lubrikanti trajno poškodujejo lateks.

2. Zraven silikonskih vibratorjev nikoli ne uporabljajte lubrikantov na silikonski osnovi ampak zgolj lubrikante na vodni osnovi.

3. Odstranite baterije, kadar vibratorja ne uporabljate, saj lahko le-te korodirajo in poškodujejo vibro motorčke.

4. Ne potapljajte vibratorja do konca v vodo saj tudi vodoodporni vibratorji niso namenjeni za uporabo v vodi ampak so samo bolj odporni proti škropljenju z vodo ali drugimi tekočinami. Tudi za čiščenje raje uporabljajte čistila za erotične igračke ali mlačno vodo
in blago milnico.

5. Bodite pazljivi, da vam vibrator ne pade na zares trda tla saj se lahko poškoduje kot vsaka druga podobna elektronska naprava.

6. Vibratorje iz želeja (Jelly) uporabljajte s kondomi saj je material porozen in ga je zato težje temeljito očistiti kot na primer trdo plastiko ali silikon. Poleg tega Jelly vsebuje ftalate, ki lahko delujejo nezdravo na vašo kožo.

7. Očistite vibrator po vsaki uporabi. Najlažje boste to storili z namenskimi čistili za erotične igračke.
     Preprosto jih posprejajte pred in po vsaki uporabi. Nekaj hitrih nasvetov za čiščenje:

 • Plastika: mlačna voda in blaga milnica / alkohol za čiščenje / čistilo za erotične igračke
 • Lateks: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke
 • Jelly: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke
 • Cyberskin: mlačna voda in blaga milnica / cyberskin čistilo / čistilo za erotične igračke
 • Ko se posušijo jih posipajte s smukcem.
 • Silikon: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke


Pa še nekaj nasvetov v zvezi z baterijami (baterijskimi vložki): 

 • Pri čiščenju vibratorja odstranite baterije in bodite pozorni, da ne pride voda do kontaktov.
 • Čist in suh vibrator hranite na suhem, ker lahko vlaga poškoduje motor.
 • Pri uporabi vlažilnih gelov in masažnih olj bodite pazljivi, da ti ne zaidejo v prostor za baterije.
 • Pri vstavljanju baterij bodite pozorni na polariteto ( + - ).
 • Ne kombinirajte uporabe novih in rabljenih baterij.
 • Poskrbite, da so kontakti za baterije vedno čisti in da imajo čvrst kontakt z baterijami.


Tudi vibratorji so elektronske naprave, za katere velja, da so bolj kakovostni tisti od bolj priznanih proizvajalcev (Lelo, Fun Factory, ToyJoy, ... ), kar običajno seveda pomeni tudi nekoliko višje cene. Cenejši vibratorji vam bodo gotovo služili dobro vendar bodo tisti malo dražlji zdržali veliko dlje in tudi uporaba bo pogosto bolj prijetna.


Hitra naročila: 051 630-905