TICKLER Tease - Petdeset odtenkov sive

 Šifra: EC24216
Dovolite, da vaše vzburjenje narašča počasi, medtem ko čutite dotik mehkih peres. Sami ali s partnerjem lahko božate vašo kožo in ji dajete vso pozornost, saj je največji in najbolj čuten organ telesa, ki hrepeni po nežnostih in strasteh. Pernica pušča za seboj sledi kurje polti, ki v vas vzbudi občutljivost in vzburjenje. Lahkotnost gibov je zlahka doseči zahvaljujoč dolgemu in tankemu ročaju. Sproščeno se božajte od lic pa vse do prstov na nogah v počasnih gibih, da bo čutna igra še bolj intimna in vznemirljiva.
16,95 €
Izdelek je na zalogi.
Lastnosti izdelka:
Šifra 2 530565
Znamka Petdeset odtenkov (kolekcija)
Dobavljivost 1 - 3 dni
Dolžina 36,80 cm
Namenjeno za njo in za njega
Podroben opis izdelka
Podrobnosti

Dovolite, da vaše vzburjenje narašča počasi, medtem ko čutite dotik mehkih peres. Sami ali s partnerjem lahko božate vašo kožo in ji dajete vso pozornost, saj je največji in najbolj čuten organ telesa, ki hrepeni po nežnostih in strasteh. Pernica pušča za seboj sledi kurje polti, ki v vas vzbudi občutljivost in vzburjenje.

Lahkotnost gibov je zlahka doseči zahvaljujoč dolgemu in tankemu ročaju. Sproščeno se božajte od lic pa vse do prstov na nogah v počasnih gibih, da bo čutna igra še bolj intimna in vznemirljiva.

Najbolj boste uživali, če boste partnerju nadeli povezo za oči, da bo stimulacijo občutil še bolj intenzivno. Čutno pero je zelo praktična erotična igrača za strastno in seksi predigro.

Knjižna uspešnica Petdeset odtenkov sive je izdala 20 erotičnih pripomočkov in vsi so uradno odobreni s strani avtorice knjige E. L. James. 


Dolžina: 36,8 cm
Teža: 8 g
Material: peresa

Čiščenje in vzdrževanje

Navodila za uporabo in vzdrževanje erotičnih igrač

Želite, da vam seks igrača služi zares dolgo?

Z upoštevanjem teh nekaj preprostih navodil bo vaš intimni izdelek deloval dolgo in brezhibno, saj različni materiali lahko zahtevajo različen način vzdrževanja.


1. Zraven vibratorjev nikoli ne uporabljajte lubrikantov na oljni osnovi, saj vam lahko onesposobijo kontrolne gumbe. Poleg tega lahko oljni lubrikanti trajno poškodujejo lateks.

2. Zraven silikonskih vibratorjev nikoli ne uporabljajte lubrikantov na silikonski osnovi ampak zgolj lubrikante na vodni osnovi.

3. Odstranite baterije, kadar vibratorja ne uporabljate, saj lahko le-te korodirajo in poškodujejo vibro motorčke.

4. Ne potapljajte vibratorja do konca v vodo saj tudi vodoodporni vibratorji niso namenjeni za uporabo v vodi ampak so samo bolj odporni proti škropljenju z vodo ali drugimi tekočinami. Tudi za čiščenje raje uporabljajte čistila za erotične igračke ali mlačno vodo
in blago milnico.

5. Bodite pazljivi, da vam vibrator ne pade na zares trda tla saj se lahko poškoduje kot vsaka druga podobna elektronska naprava.

6. Vibratorje iz želeja (Jelly) uporabljajte s kondomi saj je material porozen in ga je zato težje temeljito očistiti kot na primer trdo plastiko ali silikon. Poleg tega Jelly vsebuje ftalate, ki lahko delujejo nezdravo na vašo kožo.

7. Očistite vibrator po vsaki uporabi. Najlažje boste to storili z namenskimi čistili za erotične igračke.
     Preprosto jih posprejajte pred in po vsaki uporabi. Nekaj hitrih nasvetov za čiščenje:

 • Plastika: mlačna voda in blaga milnica / alkohol za čiščenje / čistilo za erotične igračke
 • Lateks: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke
 • Jelly: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke
 • Cyberskin: mlačna voda in blaga milnica / cyberskin čistilo / čistilo za erotične igračke
 • Ko se posušijo jih posipajte s smukcem.
 • Silikon: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke


Pa še nekaj nasvetov v zvezi z baterijami (baterijskimi vložki): 

 • Pri čiščenju vibratorja odstranite baterije in bodite pozorni, da ne pride voda do kontaktov.
 • Čist in suh vibrator hranite na suhem, ker lahko vlaga poškoduje motor.
 • Pri uporabi vlažilnih gelov in masažnih olj bodite pazljivi, da ti ne zaidejo v prostor za baterije.
 • Pri vstavljanju baterij bodite pozorni na polariteto ( + - ).
 • Ne kombinirajte uporabe novih in rabljenih baterij.
 • Poskrbite, da so kontakti za baterije vedno čisti in da imajo čvrst kontakt z baterijami.


Tudi vibratorji so elektronske naprave, za katere velja, da so bolj kakovostni tisti od bolj priznanih proizvajalcev (Lelo, Fun Factory, ToyJoy, ... ), kar običajno seveda pomeni tudi nekoliko višje cene. Cenejši vibratorji vam bodo gotovo služili dobro vendar bodo tisti malo dražlji zdržali veliko dlje in tudi uporaba bo pogosto bolj prijetna.


Hitra naročila: 051 630-905