STIMULATOR ZA ŽENSKE Satisfyer Pro 2 Gen 3

 Šifra: EC900228
Satisfyer Pro 2 Generation 3 je ultimativna igrača, ko gre za stimulacijo klitorisa. Naslednik priljubljenega Satisfyer Pro 2 je veliko več kot klasičen vibrator s tlačnim valom s tehnologijo zračnih impulzov. Zahvaljujoč njegovima dvema motorjema imate zdaj tudi možnost, da si privoščite 12 programov vibriranja.
82,95 €
Izdelek je na zalogi.
Lastnosti izdelka:
Znamka Satisfyer
Dobavljivost 1 - 3 dni
Material / sestava Silikon
Barva Rdeča
Napajanje USB napajalni kabel
Uporaba z geli na vodni osnovi
Namenjeno predvsem za njo
Podroben opis izdelka
Podrobnosti

Satisfyer Pro 2 Generation 3: Zajahaj val do kristalno čistih orgazmov

»Satisfyer Pro 2 Generation 3 je ultimativna igrača, ko gre za stimulacijo klitorisa. Naslednik priljubljenega Satisfyer Pro 2 je veliko več kot klasičen vibrator s tlačnim valom s tehnologijo zračnih impulzov. Zahvaljujoč njegovima dvema motorjema imate zdaj tudi možnost, da si privoščite 12 programov vibriranja. Dih jemajoča revolucija pa je naša inovativna tehnologija tekočega zraka: dodatna kapica s svojo tanko in izjemno mehko silikonsko membrano ustvarja intenzivne valove, ki posnemajo čutno valovanje utripajoče vode. Pro 2 Generation 3 preplavi vaše telo s temi valovi užitka, kar ustvari posebno naraven občutek in omogoči kristalno čiste orgazme, kot jih še niste doživeli. Raje dražite svoj klitoris s poznano in povsem brezkontaktno tehnologijo zračnih impulzov? Ker ima Pro 2 Generation 3 dva nastavka, imate vedno izbiro. Razvajajte se z 11 programi tlačnih valov, ki jih lahko uporabljate samostojno ali v kombinaciji s 5 hitrostmi vibriranja in 7 vzorci vibriranja.«

Katere so druge prednosti Satisfyer Pro 2 Generation 3?
Satisfyer Pro 2 Generation 3 je na voljo v prefinjenem, matiranem dizajnu. Za razliko od svojega predhodnika je ta inovativni vibrator Satisfyer Air Pulse izdelan iz 100-odstotno brezšivnega, koži prijaznega silikona z mehkim občutkom na dotik, ki je izjemno gladek na vaši koži in še posebej higieničen.

Zaradi vodoodpornega premaza (IPX7) ni le idealen spremljevalec med vročo kopeljo ali sproščujočo prho, ampak ga je tudi mogoče enostavno očistiti s toplo vodo in blagim milom.

Potem, ko ste dosegli osupljive vrhunce, lahko preprosto napolnite vgrajene baterije vibratorja s priloženim polnilnim USB-kablom.

Čiščenje in vzdrževanje

Navodila za uporabo in vzdrževanje erotičnih igrač

Želite, da vam seks igrača služi zares dolgo?

Z upoštevanjem teh nekaj preprostih navodil bo vaš intimni izdelek deloval dolgo in brezhibno, saj različni materiali lahko zahtevajo različen način vzdrževanja.


1. Zraven vibratorjev nikoli ne uporabljajte lubrikantov na oljni osnovi, saj vam lahko onesposobijo kontrolne gumbe. Poleg tega lahko oljni lubrikanti trajno poškodujejo lateks.

2. Zraven silikonskih vibratorjev nikoli ne uporabljajte lubrikantov na silikonski osnovi ampak zgolj lubrikante na vodni osnovi.

3. Odstranite baterije, kadar vibratorja ne uporabljate, saj lahko le-te korodirajo in poškodujejo vibro motorčke.

4. Ne potapljajte vibratorja do konca v vodo saj tudi vodoodporni vibratorji niso namenjeni za uporabo v vodi ampak so samo bolj odporni proti škropljenju z vodo ali drugimi tekočinami. Tudi za čiščenje raje uporabljajte čistila za erotične igračke ali mlačno vodo
in blago milnico.

5. Bodite pazljivi, da vam vibrator ne pade na zares trda tla saj se lahko poškoduje kot vsaka druga podobna elektronska naprava.

6. Vibratorje iz želeja (Jelly) uporabljajte s kondomi saj je material porozen in ga je zato težje temeljito očistiti kot na primer trdo plastiko ali silikon. Poleg tega Jelly vsebuje ftalate, ki lahko delujejo nezdravo na vašo kožo.

7. Očistite vibrator po vsaki uporabi. Najlažje boste to storili z namenskimi čistili za erotične igračke.
     Preprosto jih posprejajte pred in po vsaki uporabi. Nekaj hitrih nasvetov za čiščenje:

 • Plastika: mlačna voda in blaga milnica / alkohol za čiščenje / čistilo za erotične igračke
 • Lateks: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke
 • Jelly: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke
 • Cyberskin: mlačna voda in blaga milnica / cyberskin čistilo / čistilo za erotične igračke
 • Ko se posušijo jih posipajte s smukcem.
 • Silikon: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke


Pa še nekaj nasvetov v zvezi z baterijami (baterijskimi vložki): 

 • Pri čiščenju vibratorja odstranite baterije in bodite pozorni, da ne pride voda do kontaktov.
 • Čist in suh vibrator hranite na suhem, ker lahko vlaga poškoduje motor.
 • Pri uporabi vlažilnih gelov in masažnih olj bodite pazljivi, da ti ne zaidejo v prostor za baterije.
 • Pri vstavljanju baterij bodite pozorni na polariteto ( + - ).
 • Ne kombinirajte uporabe novih in rabljenih baterij.
 • Poskrbite, da so kontakti za baterije vedno čisti in da imajo čvrst kontakt z baterijami.


Tudi vibratorji so elektronske naprave, za katere velja, da so bolj kakovostni tisti od bolj priznanih proizvajalcev (Lelo, Fun Factory, ToyJoy, ... ), kar običajno seveda pomeni tudi nekoliko višje cene. Cenejši vibratorji vam bodo gotovo služili dobro vendar bodo tisti malo dražlji zdržali veliko dlje in tudi uporaba bo pogosto bolj prijetna.


Hitra naročila: 051 630-905