STIMULACIJSKI GEL za ženske HighOnLove

 Šifra: EC93800
Izdelano v majhnih serijah, kar zagotavlja najvišjo kakovost.HighOnLove O Gel je zlitje vseh naravnih sestavin z oljem konopljinih semen vrhunskega razreda, ki daje ljubezni nov pomen.
44,95 €
Izdelek je na zalogi.
Lastnosti izdelka:
Znamka Erogena cona
Dobavljivost 1 - 3 dni
Vsebina 30 ml
Način uporabe Za zunanjo uporabo
Namenjeno predvsem za njo
Podroben opis izdelka
Podrobnosti

Neverjetno gladko in razkošno!

Neverjetno gladek in razkošen HighOnLove® Stimulating O'Gel je zlitje naravnih sestavin z vrhunskim oljem konopljinih semen, zasnovanih tako, da naredita vsako drsenje in dotik bolj vznemirljiva, vaš vrhunec pa dvigneta na naslednjo raven.

Ta mešanica na vodni osnovi je transformativna za tiste, ki doživljajo suhost nožnice, nelagodje ali zmanjšan libido. Premišljeno so ga ustvarile ženske.

Izdelano v majhnih serijah, kar zagotavlja najvišjo kakovost.HighOnLove O Gel je zlitje vseh naravnih sestavin z oljem konopljinih semen vrhunskega razreda, ki daje ljubezni nov pomen.

Pritisnite 1-2 kapljice na prst in neposredno vmasirajte na klitoris. Po 5 minutah dodajte še več, če želite. Ta gel se lahko uporablja za solo igro ali kot lubrikant za občutljivost.

Sestavine:
Glicerin, voda/voda/voda, propilen glikol, polikvaternij 7, polisorbat 80, L-arginin HCl, zrnca zrna/konopljino olje/olje semen konoplje (konopljino), hidroksietilceluloza, kalijev sorbat/kalijev sorbat, benzoat Natrij / natrijev benzoat, mente poivrée / olje poprove mete / Mentha piperita, paprika, vitamin E / vitamin E / tokoferil acetat.

OPOZORILO: Ta izdelek ni priporočljiv za nosečnice ali ljudi s spolno prenosljivimi boleznimi, zlasti tiste z genitalnim herpesom. Če se pojavi draženje, prenehajte z uporabo. Ta izdelek ni namenjen diagnosticiranju, zdravljenju ali preprečevanju bolezni.

Čiščenje in vzdrževanje

Navodila za uporabo in vzdrževanje erotičnih igrač

Želite, da vam seks igrača služi zares dolgo?

Z upoštevanjem teh nekaj preprostih navodil bo vaš intimni izdelek deloval dolgo in brezhibno, saj različni materiali lahko zahtevajo različen način vzdrževanja.


1. Zraven vibratorjev nikoli ne uporabljajte lubrikantov na oljni osnovi, saj vam lahko onesposobijo kontrolne gumbe. Poleg tega lahko oljni lubrikanti trajno poškodujejo lateks.

2. Zraven silikonskih vibratorjev nikoli ne uporabljajte lubrikantov na silikonski osnovi ampak zgolj lubrikante na vodni osnovi.

3. Odstranite baterije, kadar vibratorja ne uporabljate, saj lahko le-te korodirajo in poškodujejo vibro motorčke.

4. Ne potapljajte vibratorja do konca v vodo saj tudi vodoodporni vibratorji niso namenjeni za uporabo v vodi ampak so samo bolj odporni proti škropljenju z vodo ali drugimi tekočinami. Tudi za čiščenje raje uporabljajte čistila za erotične igračke ali mlačno vodo
in blago milnico.

5. Bodite pazljivi, da vam vibrator ne pade na zares trda tla saj se lahko poškoduje kot vsaka druga podobna elektronska naprava.

6. Vibratorje iz želeja (Jelly) uporabljajte s kondomi saj je material porozen in ga je zato težje temeljito očistiti kot na primer trdo plastiko ali silikon. Poleg tega Jelly vsebuje ftalate, ki lahko delujejo nezdravo na vašo kožo.

7. Očistite vibrator po vsaki uporabi. Najlažje boste to storili z namenskimi čistili za erotične igračke.
     Preprosto jih posprejajte pred in po vsaki uporabi. Nekaj hitrih nasvetov za čiščenje:

 • Plastika: mlačna voda in blaga milnica / alkohol za čiščenje / čistilo za erotične igračke
 • Lateks: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke
 • Jelly: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke
 • Cyberskin: mlačna voda in blaga milnica / cyberskin čistilo / čistilo za erotične igračke
 • Ko se posušijo jih posipajte s smukcem.
 • Silikon: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke


Pa še nekaj nasvetov v zvezi z baterijami (baterijskimi vložki): 

 • Pri čiščenju vibratorja odstranite baterije in bodite pozorni, da ne pride voda do kontaktov.
 • Čist in suh vibrator hranite na suhem, ker lahko vlaga poškoduje motor.
 • Pri uporabi vlažilnih gelov in masažnih olj bodite pazljivi, da ti ne zaidejo v prostor za baterije.
 • Pri vstavljanju baterij bodite pozorni na polariteto ( + - ).
 • Ne kombinirajte uporabe novih in rabljenih baterij.
 • Poskrbite, da so kontakti za baterije vedno čisti in da imajo čvrst kontakt z baterijami.


Tudi vibratorji so elektronske naprave, za katere velja, da so bolj kakovostni tisti od bolj priznanih proizvajalcev (Lelo, Fun Factory, ToyJoy, ... ), kar običajno seveda pomeni tudi nekoliko višje cene. Cenejši vibratorji vam bodo gotovo služili dobro vendar bodo tisti malo dražlji zdržali veliko dlje in tudi uporaba bo pogosto bolj prijetna.


Hitra naročila: 051 630-905