POVEZA ZA OČI No Peeking - Petdeset odtenkov sive

 Šifra: EC24210
Izkusite lepoto občutka, ko ste povsem izgubljeni v doživljanju erotičnih doživetij, s satenasto povezo na očeh. Da bosta lahko s partnerjem oba uživala v prekrivanju oči, se v kompletu nahajata dve povezi za oči. Srebrna barva poveze za oči No Peeking je namenjena ženski, črna barva pa moškemu. Oba si zalužita predajo vsem telesnim čutilom. Ko partnerju nadenete čez oči satenasto povezo, ga začnite razvajati ter vzburjati. Lahko pa si oba nadeneta povezo za oči in se skupaj v temi prepustita vašim spolnim fantazijam. Dovolita si še globjo predajo, občutenje dotikov in poljubov. Dajta si priložnost izkusiti nove trike ali preizkušajta nove erotične pripomočke. Poveza za oči je narejena iz svileno mehkega satena, kar boste občutili kot izredno udobje in mehkobo. Fleksibilna vrvica v obliki elastike omogoča prijeten oprijem. Glede na to, da je poveza za oči med nošenjem zelo udobna, je primerna za uporabo tudi kot pripomoček za spanje.
19,95 €
Izdelek je na zalogi.
Lastnosti izdelka:
Šifra 2 505056
Znamka Petdeset odtenkov (kolekcija)
Dobavljivost 1 - 3 dni
Material / sestava Saten
Barva Črna
Vsebina 2 kosa
Dolžina 19 cm
Namenjeno za njo in za njega
Podroben opis izdelka
Podrobnosti

Izkusite lepoto občutka, ko ste povsem izgubljeni v doživljanju erotičnih doživetij, s satenasto povezo na očeh. Da bosta lahko s partnerjem oba uživala v prekrivanju oči, se v kompletu nahajata dve povezi za oči.

Srebrna barva poveze za oči No Peeking je namenjena ženski, črna barva pa moškemu. Oba si zalužita predajo vsem telesnim čutilom. Ko partnerju nadenete čez oči satenasto povezo, ga začnite razvajati ter vzburjati. Lahko pa si oba nadeneta povezo za oči in se skupaj v temi prepustita vašim spolnim fantazijam. Dovolita si še globjo predajo, občutenje dotikov in poljubov. Dajta si priložnost izkusiti nove trike ali preizkušajta nove erotične pripomočke.

Poveza za oči je narejena iz svileno mehkega satena, kar boste občutili kot izredno udobje in mehkobo. Fleksibilna vrvica v obliki elastike omogoča prijeten oprijem. Glede na to, da je poveza za oči med nošenjem zelo udobna, je primerna za uporabo tudi kot pripomoček za spanje.

Obe očesni povezi sta zapakirani v lični škatli, zato sta primerni tudi kot elegantno in diskretno darilo. Znotraj je priložena še srebrna vrečka za shranjevanje z logotipom Fifty Shades of Grey. Satenasti očesni povezi No Peeking sta del zbirke Petdeset odtenkov sive, v kateri se sicer nahaja 31 erotični igrač. Priporočamo ogled tudi ostalih izdelkov iz te lične zbirke.

Barva: črna, srebrna
Material: saten
Dolžina: 19,1 cm
Vsebina: 2 kosa

Čiščenje in vzdrževanje

Navodila za uporabo in vzdrževanje erotičnih igrač

Želite, da vam seks igrača služi zares dolgo?

Z upoštevanjem teh nekaj preprostih navodil bo vaš intimni izdelek deloval dolgo in brezhibno, saj različni materiali lahko zahtevajo različen način vzdrževanja.


1. Zraven vibratorjev nikoli ne uporabljajte lubrikantov na oljni osnovi, saj vam lahko onesposobijo kontrolne gumbe. Poleg tega lahko oljni lubrikanti trajno poškodujejo lateks.

2. Zraven silikonskih vibratorjev nikoli ne uporabljajte lubrikantov na silikonski osnovi ampak zgolj lubrikante na vodni osnovi.

3. Odstranite baterije, kadar vibratorja ne uporabljate, saj lahko le-te korodirajo in poškodujejo vibro motorčke.

4. Ne potapljajte vibratorja do konca v vodo saj tudi vodoodporni vibratorji niso namenjeni za uporabo v vodi ampak so samo bolj odporni proti škropljenju z vodo ali drugimi tekočinami. Tudi za čiščenje raje uporabljajte čistila za erotične igračke ali mlačno vodo
in blago milnico.

5. Bodite pazljivi, da vam vibrator ne pade na zares trda tla saj se lahko poškoduje kot vsaka druga podobna elektronska naprava.

6. Vibratorje iz želeja (Jelly) uporabljajte s kondomi saj je material porozen in ga je zato težje temeljito očistiti kot na primer trdo plastiko ali silikon. Poleg tega Jelly vsebuje ftalate, ki lahko delujejo nezdravo na vašo kožo.

7. Očistite vibrator po vsaki uporabi. Najlažje boste to storili z namenskimi čistili za erotične igračke.
     Preprosto jih posprejajte pred in po vsaki uporabi. Nekaj hitrih nasvetov za čiščenje:

 • Plastika: mlačna voda in blaga milnica / alkohol za čiščenje / čistilo za erotične igračke
 • Lateks: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke
 • Jelly: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke
 • Cyberskin: mlačna voda in blaga milnica / cyberskin čistilo / čistilo za erotične igračke
 • Ko se posušijo jih posipajte s smukcem.
 • Silikon: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke


Pa še nekaj nasvetov v zvezi z baterijami (baterijskimi vložki): 

 • Pri čiščenju vibratorja odstranite baterije in bodite pozorni, da ne pride voda do kontaktov.
 • Čist in suh vibrator hranite na suhem, ker lahko vlaga poškoduje motor.
 • Pri uporabi vlažilnih gelov in masažnih olj bodite pazljivi, da ti ne zaidejo v prostor za baterije.
 • Pri vstavljanju baterij bodite pozorni na polariteto ( + - ).
 • Ne kombinirajte uporabe novih in rabljenih baterij.
 • Poskrbite, da so kontakti za baterije vedno čisti in da imajo čvrst kontakt z baterijami.


Tudi vibratorji so elektronske naprave, za katere velja, da so bolj kakovostni tisti od bolj priznanih proizvajalcev (Lelo, Fun Factory, ToyJoy, ... ), kar običajno seveda pomeni tudi nekoliko višje cene. Cenejši vibratorji vam bodo gotovo služili dobro vendar bodo tisti malo dražlji zdržali veliko dlje in tudi uporaba bo pogosto bolj prijetna.


Hitra naročila: 051 630-905