EROTIČNA IGRA ZA PARE Discover Your Lover

 Šifra: EC24460
Igra za pare v kateri ni poražencev. Erotična igra za dva Discover Your Lover ne bo zgolj popestrila predigro, ampak tudi poglobila vajin odnos, saj se bosta s pomočjo različnih nalog še bolje spoznala. Odkrijte, kaj imate vi in vaš parter zares radi. Dovolite si izkušnjo, ki ji ni para, saj je vsebina igre Discover Your Lover zastavljena premišljeno. Namen erotične igre za pare je, da aktivira in stimulira vajino spolno energijo in usmeri pozornost na vajin odnos oziroma spontano odzivanje.
53,95 €
Izdelek je na zalogi.
Lastnosti izdelka:
Znamka Tease and Please
Dobavljivost 1 - 3 dni
Namenjeno za njo in za njega
Podroben opis izdelka
Podrobnosti

Igra za pare v kateri ni poražencev.

Erotična igra za dva Discover Your Lover ne bo zgolj popestrila predigro, ampak tudi poglobila vajin odnos, saj se bosta s pomočjo različnih nalog še bolje spoznala. Odkrijte, kaj imate vi in vaš parter zares radi.

Dovolite si izkušnjo, ki ji ni para, saj je vsebina igre Discover Your Lover zastavljena premišljeno. Namen erotične igre za pare je, da aktivira in stimulira vajino spolno energijo in usmeri pozornost na vajin odnos oziroma spontano odzivanje.

Vsak od igralcev si bo želel končati igro, saj mu bo partner na koncu moral izpolniti njegovo željo. Oba partnerja odgovarjata na vprašanja in izpolnita vse, kar igra od njiju pričakuje. Vprašanja se nanašajo na poznavanje erotičnih vsebin na treh različnih nivojih.

Prvi nivo ugotavlja prioritete obeh partnerjev, nato pridejo na vrsto razne zadolžitve, ki vsebujejo naloge, od strastnih in igrivih, pa vse do intenzivnejših in vznemirljivih izzivov. Na začetku so naloge ljubeče in romantične narave, nadaljne pa že bolj intimne, ki vaju bodo dodobra ogrele. Proti koncu se naloge stopnjujejo do nivojev dvigovanja strasti, kjer ni nič obvezno, a je vse dovoljeno. S to igro bosta odstranjevala ovire vajinega odnosa in se posledično še bolj zbliževala.

Trajanje igre Discover Your Lover je okoli 90 minut.

Igra vsebuje eno igralno tablo, 240 igralnih kart z vprašanji in 240 igralnih kart z zadolžitvami. Priložena so tudi igralna kocka, dve peščeni uri in dobro razumljiva navodila v angleškem jeziku. Vse skupaj je varno shranjeno v majhni diskretni škatli, primerni za nagajivo darilo. Erotično igro za pare lahko zlahka vzamete tudi s seboj, saj je v njej vse lepo shranjeno in stoji na svojem mestu.

Igro priporočamo parom, ki si želijo ohranjati spolno življenje igrivo, intimno, zabavno in vedno polno izzivov.

Čiščenje in vzdrževanje

Navodila za uporabo in vzdrževanje erotičnih igrač

Želite, da vam seks igrača služi zares dolgo?

Z upoštevanjem teh nekaj preprostih navodil bo vaš intimni izdelek deloval dolgo in brezhibno, saj različni materiali lahko zahtevajo različen način vzdrževanja.


1. Zraven vibratorjev nikoli ne uporabljajte lubrikantov na oljni osnovi, saj vam lahko onesposobijo kontrolne gumbe. Poleg tega lahko oljni lubrikanti trajno poškodujejo lateks.

2. Zraven silikonskih vibratorjev nikoli ne uporabljajte lubrikantov na silikonski osnovi ampak zgolj lubrikante na vodni osnovi.

3. Odstranite baterije, kadar vibratorja ne uporabljate, saj lahko le-te korodirajo in poškodujejo vibro motorčke.

4. Ne potapljajte vibratorja do konca v vodo saj tudi vodoodporni vibratorji niso namenjeni za uporabo v vodi ampak so samo bolj odporni proti škropljenju z vodo ali drugimi tekočinami. Tudi za čiščenje raje uporabljajte čistila za erotične igračke ali mlačno vodo
in blago milnico.

5. Bodite pazljivi, da vam vibrator ne pade na zares trda tla saj se lahko poškoduje kot vsaka druga podobna elektronska naprava.

6. Vibratorje iz želeja (Jelly) uporabljajte s kondomi saj je material porozen in ga je zato težje temeljito očistiti kot na primer trdo plastiko ali silikon. Poleg tega Jelly vsebuje ftalate, ki lahko delujejo nezdravo na vašo kožo.

7. Očistite vibrator po vsaki uporabi. Najlažje boste to storili z namenskimi čistili za erotične igračke.
     Preprosto jih posprejajte pred in po vsaki uporabi. Nekaj hitrih nasvetov za čiščenje:

 • Plastika: mlačna voda in blaga milnica / alkohol za čiščenje / čistilo za erotične igračke
 • Lateks: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke
 • Jelly: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke
 • Cyberskin: mlačna voda in blaga milnica / cyberskin čistilo / čistilo za erotične igračke
 • Ko se posušijo jih posipajte s smukcem.
 • Silikon: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke


Pa še nekaj nasvetov v zvezi z baterijami (baterijskimi vložki): 

 • Pri čiščenju vibratorja odstranite baterije in bodite pozorni, da ne pride voda do kontaktov.
 • Čist in suh vibrator hranite na suhem, ker lahko vlaga poškoduje motor.
 • Pri uporabi vlažilnih gelov in masažnih olj bodite pazljivi, da ti ne zaidejo v prostor za baterije.
 • Pri vstavljanju baterij bodite pozorni na polariteto ( + - ).
 • Ne kombinirajte uporabe novih in rabljenih baterij.
 • Poskrbite, da so kontakti za baterije vedno čisti in da imajo čvrst kontakt z baterijami.


Tudi vibratorji so elektronske naprave, za katere velja, da so bolj kakovostni tisti od bolj priznanih proizvajalcev (Lelo, Fun Factory, ToyJoy, ... ), kar običajno seveda pomeni tudi nekoliko višje cene. Cenejši vibratorji vam bodo gotovo služili dobro vendar bodo tisti malo dražlji zdržali veliko dlje in tudi uporaba bo pogosto bolj prijetna.


Hitra naročila: 051 630-905