VODNA PUMPICA ZA PENIS Bathmate Hydromax X30 - Wide Boy

 Šifra: EC26129
Zaradi potreb uporabnikov je na trg prispela še ena vrhunska različica najbolj priljubljene črpalke Hydromax X30. Dolžina črpalke ostaja enaka kakor pri predhodnici, spremeni pa se širina (kot pri X40). S tem pa ugodimo večjemu krog uporabnikov, ki jim X30 ni ustrezala prav zaradi širine, a bi še vedno radi pridobili na dolžini. Črpalka Bathmate je poleg povečanju penisa namenjena tudi povečanju spolne sposobnosti in boljši vzdržljivosti. Pridružite se več milijonom zadovoljnih uporabnikov po celem svetu in izboljšajte svojo samozavest s povečanim ter izboljšanim penisom!
169,95 €
Dobavljivost: Ne
Lastnosti izdelka:
Znamka Bathmate
Material / sestava Polikarbonat
Barva Modra
Uporaba z geli na vodni osnovi
100% brez ftalatov Da
Namenjeno predvsem za njega
Podroben opis izdelka
Podrobnosti

Zaradi potreb uporabnikov je na trg prispela še ena vrhunska različica najbolj priljubljene črpalke Hydromax X30. Dolžina črpalke ostaja enaka kakor pri predhodnici,  spremeni pa se širina (kot pri X40).

S tem pa ugodimo večjemu krog uporabnikov, ki jim X30 ni ustrezala prav zaradi širine, a bi še vedno radi pridobili na dolžini.

Črpalka Bathmate je poleg povečave penisa namenjena tudi povečanju spolne sposobnosti in boljši vzdržljivosti. Pridružite se več milijonom zadovoljnih uporabnikov po celem svetu in izboljšajte svojo samozavest s povečanim ter izboljšanim penisom!

Kako vem, da je Wide Boy prava izbira zame?

Wide Boy je odlična izbira za vse moške, ki so že dosegli svojo maksimalno debelino pri predhodnici Hydromax X30 ali Herkulesu, in bi radi povečali še dolžino. Za ta krog moških pa je v veliki večini črpalka X40 prevelika, ker je občutno daljša. Seveda pa je to tudi idealna črpalka za vse moške z nadpovprečno debelino penisa (ki se približuje 5 cm), a obenem dolžino krajšo od 18 centimetrov.

Pumpica Bathmate Hydromax X30 je primerna za moške z dolžino penisa do 185 mm in širino do 58 mm.
Za maksimalne učinke je priporočena uporaba 3 - 6 krat tedensko po 15 min na dan.

Zakaj je Wide Boy tako zaželen?

Hydromax črpalke delujejo s hidravličnim pritiskom okoli penisa. Ker je površina penisa večja okoli debeline kot dolžine, bodo uporabniki najprej občutili povečanje v obsegu penisa. Povečanje obsega pa v nekaterih primerih pripelje do dotikanja stranic, kar onemogoča dostop tlaka okoli penisa, in učinkovanje na povečanje dolžine. V tem primeru pa na pomoč priskoči Wide Boy, ki ima občutno večjo širino črpalke in vam omogoča prostor za rast in bolj učinkovito povečanje v dolžino.

Zakaj uporabljati Hydromax X30 Wide Boy?
- Hitreje so vidni rezultati in do 250% večja učinkovitost, kot pri zračnih črpalkah
- Povečanje penisa v debelino ter dolžino
- Povečanje samozavesti
- Boljša vzdržljivost in nastop v postelji
- Izravnavanje krivega penisa
- Najučinkovitejši izdelek na trgu
- Izboljšanje erekcije

Kako deluje črpalka Hydromax X30 Wide Boy?

Za razliko od ostalih črpalk, Bathmate črpalke delujejo na principu črpanja vode in ustvarjanja tlaka, ki ga zračne ne pripomorejo. Posledično boste prejeli hitrejše in boljše rezultate. Hydromax X30 črpalke se lahko pohvalijo s kar 35% večjo močjočrpanja kakor legendarna Bathmate Herkules.

Nova vrtljiva in izjemno prilagodljiva funkcija omogoča kar 360 stopenjsko pozitivno vrtenje, s katero boste imeli popolno vizualno kontrolo nad dogajanjem. Kot bonus pa je zraven dodana še funkcija za spreminjanje kota za še boljšo učinkovitost pri uporabi črpalke v kopeli ali pa pod prho.

Novi izjemni pretočni ventil omogoča polnjenje črpalke z le eno samo roko, tako da bo sama namestitev in uporaba veliko lažja za vas.

Črpalka Hydromax X30 uporablja silo podtlaka, ki povzroča raztezanje penisa z vodo.

S pomočjo črpalke boste povečali enega od ključnih gobastih tkiv v penisu (Corpora Carvenosa) in tako prejeli odlične rezultate v povečanju penisa. Ker črpalke Bathmate delujejo z vodo, pa njihova uporaba ni nikakor nelagodna.


Navodilo za uporabo erekcijske črpalke Bathmate Hydromax X30 Wide Boy:


1. 
Najprej napolnite kopalno kad z vodo.

2. Usedite se v kopalno kad in počakajte 5 minut, da se vaše genitalije privadijo na temperaturo in da se sprostijo. Nato potopite vodno črpalko in iz nje izpustite ves zrak.

3. Namestite si Hydromax Bathmate na penis in ga obrnite navzdol proti medenici. Občutili boste rahel pritisk na vašem penisu. Odvečna voda bo odtekla skozi nepovratni ventil, ki se nahaja na vrhu črpalke. Z pritiskanjem črpalke navzdol boste povečali pritisk na penisu.

4. Sedaj samo sedite in se sprostite. Čez približno pet minut lahko ponovno prilagodite oziroma povečate pritisk na penis.

5. Vsakih pet minut poizkusite povečati pritisk, po zgoraj navedenem postopku. S tem, ko se bo vaš penis povečeval bo potiskal vodo ven iz črpalke.

6. Nastavite optimalen tlak v črpalki, vsakič ko se vam zdi to potrebno ali pa takrat ko voda ne izteka več skozi nepovratni ventil čeprav pritiskate črpalko navzdol.

7. Če je pritisk na penis prevelik, samo rahlo sprostite nepovratni ventil in pritisk se bo zmanjšal. Po 15 do 20 minutah sprostite pritisk tako, da pritisnete na nepovratni ventil na vrhu črpalke in nato snemite črpalko s penisa. Presenečeni boste nad rezultati!


Material:
- polikarbonat (telo)
- guma (ustje)

Materialni so klinično testirani in ne vsebujejo ftalatov.


Bathmate razpredelnica

Čiščenje in vzdrževanje

Navodila za uporabo in vzdrževanje erotičnih igrač

Želite, da vam seks igrača služi zares dolgo?

Z upoštevanjem teh nekaj preprostih navodil bo vaš intimni izdelek deloval dolgo in brezhibno, saj različni materiali lahko zahtevajo različen način vzdrževanja.


1. Zraven vibratorjev nikoli ne uporabljajte lubrikantov na oljni osnovi, saj vam lahko onesposobijo kontrolne gumbe. Poleg tega lahko oljni lubrikanti trajno poškodujejo lateks.

2. Zraven silikonskih vibratorjev nikoli ne uporabljajte lubrikantov na silikonski osnovi ampak zgolj lubrikante na vodni osnovi.

3. Odstranite baterije, kadar vibratorja ne uporabljate, saj lahko le-te korodirajo in poškodujejo vibro motorčke.

4. Ne potapljajte vibratorja do konca v vodo saj tudi vodoodporni vibratorji niso namenjeni za uporabo v vodi ampak so samo bolj odporni proti škropljenju z vodo ali drugimi tekočinami. Tudi za čiščenje raje uporabljajte čistila za erotične igračke ali mlačno vodo
in blago milnico.

5. Bodite pazljivi, da vam vibrator ne pade na zares trda tla saj se lahko poškoduje kot vsaka druga podobna elektronska naprava.

6. Vibratorje iz želeja (Jelly) uporabljajte s kondomi saj je material porozen in ga je zato težje temeljito očistiti kot na primer trdo plastiko ali silikon. Poleg tega Jelly vsebuje ftalate, ki lahko delujejo nezdravo na vašo kožo.

7. Očistite vibrator po vsaki uporabi. Najlažje boste to storili z namenskimi čistili za erotične igračke.
     Preprosto jih posprejajte pred in po vsaki uporabi. Nekaj hitrih nasvetov za čiščenje:

 • Plastika: mlačna voda in blaga milnica / alkohol za čiščenje / čistilo za erotične igračke
 • Lateks: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke
 • Jelly: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke
 • Cyberskin: mlačna voda in blaga milnica / cyberskin čistilo / čistilo za erotične igračke
 • Ko se posušijo jih posipajte s smukcem.
 • Silikon: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke


Pa še nekaj nasvetov v zvezi z baterijami (baterijskimi vložki): 

 • Pri čiščenju vibratorja odstranite baterije in bodite pozorni, da ne pride voda do kontaktov.
 • Čist in suh vibrator hranite na suhem, ker lahko vlaga poškoduje motor.
 • Pri uporabi vlažilnih gelov in masažnih olj bodite pazljivi, da ti ne zaidejo v prostor za baterije.
 • Pri vstavljanju baterij bodite pozorni na polariteto ( + - ).
 • Ne kombinirajte uporabe novih in rabljenih baterij.
 • Poskrbite, da so kontakti za baterije vedno čisti in da imajo čvrst kontakt z baterijami.


Tudi vibratorji so elektronske naprave, za katere velja, da so bolj kakovostni tisti od bolj priznanih proizvajalcev (Lelo, Fun Factory, ToyJoy, ... ), kar običajno seveda pomeni tudi nekoliko višje cene. Cenejši vibratorji vam bodo gotovo služili dobro vendar bodo tisti malo dražlji zdržali veliko dlje in tudi uporaba bo pogosto bolj prijetna.


Hitra naročila: 051 630-905