ANALNE KROGLICE Pleasure Intensified - Petdeset odtenkov sive

 Šifra: EC24206
Doživite intenzivne orgazme z močnimi a na otip nežnimi analnimi kroglicami Petdeset odtenkov sive, ki so nanizane v palčko z držalom, katera služi za varno in udobno upravljanje. Vaša občutenja bodo zelo intenzivna, še posebno, če v času orgazma analne kroglice vlečete ven. Občutili boste nežno zaobljeno obliko analnih kroglic. So dovolj dolge, da lahko uživate, kakor vam paše. Vitka konica se nežno širi preko šestih ovalnih kroglic, katere vas nežno stimulirajo in se pri tem upogibajo vašim gibom primerno. Analne kroglice Petdeset odtenkov sive lahko uporabljajo moški in ženske. Tudi če jih uporabi on, si lahko nežno masira področje prostate oziroma moške G-točke, vse do orgazma. Ob stimulaciji anusa lahko oba doživljata intenzivne orgazme. Analne kroglice iz kolekcije Petdeset odtenkov sive so dovolj trdne, da se jih intenzivno občuti in so obenem tudi dovolj prožne, da vam omogočijo udobno analno stimulacijo.
19,95 €
Izdelek je na zalogi.
Lastnosti izdelka:
Znamka Petdeset odtenkov (kolekcija)
Dobavljivost 1 - 3 dni
Material / sestava Silikon
Barva Siva
Dolžina 18 cm
Uporaba z geli na vodni osnovi
Namenjeno za njo in za njega
Podroben opis izdelka
Podrobnosti

Doživite intenzivne orgazme z močnimi a na otip nežnimi analnimi kroglicami Petdeset odtenkov sive, ki so nanizane v palčko z držalom, katera služi za varno in udobno upravljanje. Vaša občutenja bodo zelo intenzivna, še posebno, če v času orgazma analne kroglice vlečete ven.

Občutili boste nežno zaobljeno obliko analnih kroglic. So dovolj dolge, da lahko uživate, kakor vam paše. Vitka konica se nežno širi preko šestih ovalnih kroglic, katere vas nežno stimulirajo in se pri tem upogibajo vašim gibom primerno.

Analne kroglice Petdeset odtenkov sive lahko uporabljajo moški in ženske. Tudi če jih uporabi on, si lahko nežno masira področje prostate oziroma moške G-točke, vse do orgazma. Ob stimulaciji anusa lahko oba doživljata intenzivne orgazme. Analne kroglice iz kolekcije Petdeset odtenkov sive so dovolj trdne, da se jih intenzivno občuti in so obenem tudi dovolj prožne, da vam omogočijo udobno analno stimulacijo.

Intimni predel in analne kroglice navlažita z vlažilnim gelom na vodni osnovi, saj je le ta vrsta vlažilnega gela primerna za izdelke, ki so narejeni iz medicinskega silikona, kateri  je koži prijazen in neporozen material.

Priložena je satenasta vrečka za shranjevanje analnih kroglic.

Barva: črna
Celotna dolžina: 25,4 cm
Dolžina vstavljivega dela analnih kroglic: 18 cm
Material: medicinski silikon

Čiščenje in vzdrževanje

Navodila za uporabo in vzdrževanje erotičnih igrač

Želite, da vam seks igrača služi zares dolgo?

Z upoštevanjem teh nekaj preprostih navodil bo vaš intimni izdelek deloval dolgo in brezhibno, saj različni materiali lahko zahtevajo različen način vzdrževanja.


1. Zraven vibratorjev nikoli ne uporabljajte lubrikantov na oljni osnovi, saj vam lahko onesposobijo kontrolne gumbe. Poleg tega lahko oljni lubrikanti trajno poškodujejo lateks.

2. Zraven silikonskih vibratorjev nikoli ne uporabljajte lubrikantov na silikonski osnovi ampak zgolj lubrikante na vodni osnovi.

3. Odstranite baterije, kadar vibratorja ne uporabljate, saj lahko le-te korodirajo in poškodujejo vibro motorčke.

4. Ne potapljajte vibratorja do konca v vodo saj tudi vodoodporni vibratorji niso namenjeni za uporabo v vodi ampak so samo bolj odporni proti škropljenju z vodo ali drugimi tekočinami. Tudi za čiščenje raje uporabljajte čistila za erotične igračke ali mlačno vodo
in blago milnico.

5. Bodite pazljivi, da vam vibrator ne pade na zares trda tla saj se lahko poškoduje kot vsaka druga podobna elektronska naprava.

6. Vibratorje iz želeja (Jelly) uporabljajte s kondomi saj je material porozen in ga je zato težje temeljito očistiti kot na primer trdo plastiko ali silikon. Poleg tega Jelly vsebuje ftalate, ki lahko delujejo nezdravo na vašo kožo.

7. Očistite vibrator po vsaki uporabi. Najlažje boste to storili z namenskimi čistili za erotične igračke.
     Preprosto jih posprejajte pred in po vsaki uporabi. Nekaj hitrih nasvetov za čiščenje:

 • Plastika: mlačna voda in blaga milnica / alkohol za čiščenje / čistilo za erotične igračke
 • Lateks: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke
 • Jelly: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke
 • Cyberskin: mlačna voda in blaga milnica / cyberskin čistilo / čistilo za erotične igračke
 • Ko se posušijo jih posipajte s smukcem.
 • Silikon: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke


Pa še nekaj nasvetov v zvezi z baterijami (baterijskimi vložki): 

 • Pri čiščenju vibratorja odstranite baterije in bodite pozorni, da ne pride voda do kontaktov.
 • Čist in suh vibrator hranite na suhem, ker lahko vlaga poškoduje motor.
 • Pri uporabi vlažilnih gelov in masažnih olj bodite pazljivi, da ti ne zaidejo v prostor za baterije.
 • Pri vstavljanju baterij bodite pozorni na polariteto ( + - ).
 • Ne kombinirajte uporabe novih in rabljenih baterij.
 • Poskrbite, da so kontakti za baterije vedno čisti in da imajo čvrst kontakt z baterijami.


Tudi vibratorji so elektronske naprave, za katere velja, da so bolj kakovostni tisti od bolj priznanih proizvajalcev (Lelo, Fun Factory, ToyJoy, ... ), kar običajno seveda pomeni tudi nekoliko višje cene. Cenejši vibratorji vam bodo gotovo služili dobro vendar bodo tisti malo dražlji zdržali veliko dlje in tudi uporaba bo pogosto bolj prijetna.


Hitra naročila: 051 630-905