VIBRO VAGINALNA PUMPICA Fantasy

 Šifra: EC22333
Stisnila je pumpico in začutila, kako ji ustnice in klitoris takoj nabreknejo od navdušenja. Zaprla je oči, da bi uživala v surovem, intenzivnem, popolnem užitku, ki ga je zagotavljala njena Pump-Her. Ahhhh!
34,95 €
Izdelek je na zalogi.
Lastnosti izdelka:
Znamka Pipedream
Dobavljivost 1 - 3 dni
Material / sestava ABS
Barva Vijolična
Napajanje 1 x AAA (LR3)
Dolžina 9,50 cm
Širina 5,10 cm
Uporaba z geli na vodni osnovi
Namenjeno predvsem za njo
Podroben opis izdelka
Podrobnosti

Natančno je vedela, kaj potrebuje!

Ta čas bi moral biti namenjen samo njej. Potrebovala je orgazem - res zelo močan orgazem. Prikradla se je v svojo sobo in zaklenila vrata za seboj. Poiskala je vibrirajočo čutno črpalko, ki jo je skrila pod blazino. Da, nasmehnila se je, to bi ji dalo ravno tisto, kar je njeno telo potrebovalo.

Prožno skodelico je postavila med noge. Prej se je že obrila se je in poskrbela, da je njena koža gladka in suha, ker je vedela, da bo to povečalo moč sesanja.

Stisnila je pumpico in začutila, kako ji ustnice in klitoris takoj nabreknejo od navdušenja. Zaprla je oči, da bi uživala v surovem, intenzivnem, popolnem užitku, ki ga je zagotavljala njena Pump-Her. Ahhhh!

Predstavljala si je ljubimca, ki mu je z jezikom plenil po vlažnih ustnicah. Pritisk na gumb na močnem masažerju je njenemu že tako izjemnemu užitku dodal vznemirljive vibracije. Poskrbela je, da je bil gladki vibrator nameščen neposredno na njen občutljiv klitoris, tako da bo začutila neverjetno močne vibracije točno tam, kjer jih je najbolj želela.

Črpalko je stiskala vedno hitreje. Njeno stokanje se je spremenilo v en dolg, čustven orgazem. Stresla se je, noge so ji podrhtale in utrip je podivjal. Vedela je, da žari z neverjetnim sijajem po seksu. Nikoli se ni počutila lepše. Vse je v njej.

Naj tudi vam pričara ta izdelek takšno zgodbo.

Čiščenje in vzdrževanje

Navodila za uporabo in vzdrževanje erotičnih igrač

Želite, da vam seks igrača služi zares dolgo?

Z upoštevanjem teh nekaj preprostih navodil bo vaš intimni izdelek deloval dolgo in brezhibno, saj različni materiali lahko zahtevajo različen način vzdrževanja.


1. Zraven vibratorjev nikoli ne uporabljajte lubrikantov na oljni osnovi, saj vam lahko onesposobijo kontrolne gumbe. Poleg tega lahko oljni lubrikanti trajno poškodujejo lateks.

2. Zraven silikonskih vibratorjev nikoli ne uporabljajte lubrikantov na silikonski osnovi ampak zgolj lubrikante na vodni osnovi.

3. Odstranite baterije, kadar vibratorja ne uporabljate, saj lahko le-te korodirajo in poškodujejo vibro motorčke.

4. Ne potapljajte vibratorja do konca v vodo saj tudi vodoodporni vibratorji niso namenjeni za uporabo v vodi ampak so samo bolj odporni proti škropljenju z vodo ali drugimi tekočinami. Tudi za čiščenje raje uporabljajte čistila za erotične igračke ali mlačno vodo
in blago milnico.

5. Bodite pazljivi, da vam vibrator ne pade na zares trda tla saj se lahko poškoduje kot vsaka druga podobna elektronska naprava.

6. Vibratorje iz želeja (Jelly) uporabljajte s kondomi saj je material porozen in ga je zato težje temeljito očistiti kot na primer trdo plastiko ali silikon. Poleg tega Jelly vsebuje ftalate, ki lahko delujejo nezdravo na vašo kožo.

7. Očistite vibrator po vsaki uporabi. Najlažje boste to storili z namenskimi čistili za erotične igračke.
     Preprosto jih posprejajte pred in po vsaki uporabi. Nekaj hitrih nasvetov za čiščenje:

 • Plastika: mlačna voda in blaga milnica / alkohol za čiščenje / čistilo za erotične igračke
 • Lateks: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke
 • Jelly: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke
 • Cyberskin: mlačna voda in blaga milnica / cyberskin čistilo / čistilo za erotične igračke
 • Ko se posušijo jih posipajte s smukcem.
 • Silikon: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke


Pa še nekaj nasvetov v zvezi z baterijami (baterijskimi vložki): 

 • Pri čiščenju vibratorja odstranite baterije in bodite pozorni, da ne pride voda do kontaktov.
 • Čist in suh vibrator hranite na suhem, ker lahko vlaga poškoduje motor.
 • Pri uporabi vlažilnih gelov in masažnih olj bodite pazljivi, da ti ne zaidejo v prostor za baterije.
 • Pri vstavljanju baterij bodite pozorni na polariteto ( + - ).
 • Ne kombinirajte uporabe novih in rabljenih baterij.
 • Poskrbite, da so kontakti za baterije vedno čisti in da imajo čvrst kontakt z baterijami.


Tudi vibratorji so elektronske naprave, za katere velja, da so bolj kakovostni tisti od bolj priznanih proizvajalcev (Lelo, Fun Factory, ToyJoy, ... ), kar običajno seveda pomeni tudi nekoliko višje cene. Cenejši vibratorji vam bodo gotovo služili dobro vendar bodo tisti malo dražlji zdržali veliko dlje in tudi uporaba bo pogosto bolj prijetna.


Hitra naročila: 051 630-905