VIBRO STIMULATOR ZA ŽENSKE Satisfyer Traveler

 Šifra: EC27976
Satisfyer Traveler: Priročno vzburjenje za pot. Vibrator tlačnega vala Satisfyer Traveler poskrbi za vznemirljive orgazme - tokrat v naravni obliki za potovanje.
39,95 €
Izdelek je na zalogi.
Lastnosti izdelka:
Znamka Satisfyer
Dobavljivost 1 - 3 dni
Material / sestava Silikon
Barva Črna
Napajanje USB napajalni kabel
Dolžina 10 cm
Širina 4,60 cm
Uporaba z geli na vodni osnovi
Namenjeno predvsem za njo
Podroben opis izdelka
Podrobnosti

Satisfyer Traveler: Priročno vzburjenje za pot.

Vibrator tlačnega vala Satisfyer Traveler poskrbi za vznemirljive orgazme - tokrat v naravni obliki za potovanje.

Ne glede na to, ali za poslovno potovanje, počitnice ali izlet v mestu, se Satisfyer Traveler prilega vsaki ročni prtljagi, s svojim elegantnim dizajnom pa poskrbi za diskretnost. Ob tem ni bilo treba sprejeti kompromisov glede neverjetnih tehnologij v notranjosti, zaradi česar je Satisfyer Traveler pravi izdelek za seksualni življenjski slog. Tako bo poskrbljeno za vaše spolno zadovoljstvo povsod po svetu, kamor koli te bo popeljala usoda.

Kaj je tako posebnega pri modelu Satisfyer Traveler?

Glede na to, ali pa pogosto na letalu ali pa tako bolj všeč izleti z avtom, elegantna zaključna kapica model Satisfyer na potovalnih zapre s pomočjo magneta in ga spremeni v diskretni in visoki dodatek.

Z 11 programi ti bo ta naravni vibrator s tlačnimi valovi pognal kri po žilah, zahvaljujoč vodoodporni izdelavi pa bo poskrbel za utripajoče orgazme tudi v hotelskih kopalnih kadeh.

Integrirane polnilne baterije je mogoče naravno napolniti z magnetnim polnim kablom USB, tako da lahko vsakič pripraviš svoje naslednje potovanje

Nežen nastavek, ki objame tvoj klitoris, je izdelan iz medicinskega silikona in zagotavlja gladko in žametno površino. Če v tem primeru dodate nekaj kapljicnih lubrikantov na vodni osnovi, lahko vznemirljivo izkušnjo z modelom Satisfyer Traveler še dodatno popestriš.

Koži prijazen silikon lahko nato preprosto očistite z malce vode in mila. Lahko uporabite tudi razkuževalno čistilo za erotične izdelke in ustrezno razpršilo.

S tem draguljem imaš ob sebi popolnega sopotnika na potovanjih, ki kadarkoli in zanesljivo poskrbi za vroče valove naslade in neprimerne občutke zadovoljenosti.

Čiščenje in vzdrževanje

Navodila za uporabo in vzdrževanje erotičnih igrač

Želite, da vam seks igrača služi zares dolgo?

Z upoštevanjem teh nekaj preprostih navodil bo vaš intimni izdelek deloval dolgo in brezhibno, saj različni materiali lahko zahtevajo različen način vzdrževanja.


1. Zraven vibratorjev nikoli ne uporabljajte lubrikantov na oljni osnovi, saj vam lahko onesposobijo kontrolne gumbe. Poleg tega lahko oljni lubrikanti trajno poškodujejo lateks.

2. Zraven silikonskih vibratorjev nikoli ne uporabljajte lubrikantov na silikonski osnovi ampak zgolj lubrikante na vodni osnovi.

3. Odstranite baterije, kadar vibratorja ne uporabljate, saj lahko le-te korodirajo in poškodujejo vibro motorčke.

4. Ne potapljajte vibratorja do konca v vodo saj tudi vodoodporni vibratorji niso namenjeni za uporabo v vodi ampak so samo bolj odporni proti škropljenju z vodo ali drugimi tekočinami. Tudi za čiščenje raje uporabljajte čistila za erotične igračke ali mlačno vodo
in blago milnico.

5. Bodite pazljivi, da vam vibrator ne pade na zares trda tla saj se lahko poškoduje kot vsaka druga podobna elektronska naprava.

6. Vibratorje iz želeja (Jelly) uporabljajte s kondomi saj je material porozen in ga je zato težje temeljito očistiti kot na primer trdo plastiko ali silikon. Poleg tega Jelly vsebuje ftalate, ki lahko delujejo nezdravo na vašo kožo.

7. Očistite vibrator po vsaki uporabi. Najlažje boste to storili z namenskimi čistili za erotične igračke.
     Preprosto jih posprejajte pred in po vsaki uporabi. Nekaj hitrih nasvetov za čiščenje:

 • Plastika: mlačna voda in blaga milnica / alkohol za čiščenje / čistilo za erotične igračke
 • Lateks: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke
 • Jelly: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke
 • Cyberskin: mlačna voda in blaga milnica / cyberskin čistilo / čistilo za erotične igračke
 • Ko se posušijo jih posipajte s smukcem.
 • Silikon: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke


Pa še nekaj nasvetov v zvezi z baterijami (baterijskimi vložki): 

 • Pri čiščenju vibratorja odstranite baterije in bodite pozorni, da ne pride voda do kontaktov.
 • Čist in suh vibrator hranite na suhem, ker lahko vlaga poškoduje motor.
 • Pri uporabi vlažilnih gelov in masažnih olj bodite pazljivi, da ti ne zaidejo v prostor za baterije.
 • Pri vstavljanju baterij bodite pozorni na polariteto ( + - ).
 • Ne kombinirajte uporabe novih in rabljenih baterij.
 • Poskrbite, da so kontakti za baterije vedno čisti in da imajo čvrst kontakt z baterijami.


Tudi vibratorji so elektronske naprave, za katere velja, da so bolj kakovostni tisti od bolj priznanih proizvajalcev (Lelo, Fun Factory, ToyJoy, ... ), kar običajno seveda pomeni tudi nekoliko višje cene. Cenejši vibratorji vam bodo gotovo služili dobro vendar bodo tisti malo dražlji zdržali veliko dlje in tudi uporaba bo pogosto bolj prijetna.


Hitra naročila: 051 630-905