VIBRO STIMULATOR ZA KLITORIS Martinella Rose Gold

 Šifra: EC900224
Martinella je večnamenski stimulator klitorisa. In lahko rečete, še en stimulator klitorisa? Na tržišču jih je veliko ... A nič ni dlje od realnosti, Martinella vas bo pustila brez besed, lahko boste samo ječali od užitka.
44,95 €
Izdelek je na zalogi.
Lastnosti izdelka:
Šifra 2 MT-220
Znamka Mae B
Dobavljivost 1 - 3 dni
Material / sestava Silikon
Barva Rdeča
Napajanje USB napajalni kabel
Uporaba z geli na vodni osnovi
Namenjeno predvsem za njo
Podroben opis izdelka
Podrobnosti

Martinella, ženski stimulator, s katerim se počutite kot kraljica, ne da bi bili odvisni od kogar koli, da bi uživali v svoji spolnosti in svojih najglobljih občutkih.

Martinella je večnamenski stimulator klitorisa. In lahko rečete, še en stimulator klitorisa? Na tržišču jih je veliko ... A nič ni dlje od realnosti, Martinella vas bo pustila brez besed, lahko boste samo ječali od užitka.

Dizajn vrtnice je milo rečeno inovativen. Na vrhu Martinelle boste našli čudovite prepletene cvetne liste, ki se končajo s klitorisnim priseskom z 10 funkcijami sesanja, kot nalašč za dvigovanje občutkov.

In vprašate se: zakaj večnamenski? Naj vam razložim.

Steblo te vrtnice ne daje samo tistega pridiha prave vrtnice, ampak ima s svetlimi barvami 10 funkcij vibracij in deluje kot super močan točkovni vibrator. Ta funkcija je popolna za stimulacijo katerega koli dela telesa, na primer bradavic. Nenazadnje, nežen in erotičen metulj iz mehkega silikona se bo premikal v skladu z vibracijami, tako da lahko stimulirate kateri koli del telesa. A ne mislite, da bo premaknil samo krila, ampak da se bo cel metulj obrnil, da boste podvojili užitek in da boste vstopili v svet nepredstavljivega užitka.

Martinella ima tudi dvojni sistem, kar pomeni, da njeni motorji delujejo ločeno. Eden od njih nadzoruje sesanje vrtnice, drugi pa tresljaje stebla, zaradi česar metulj vibrira z njim. Ne pozabite, da lahko metulja odstranite, kadar koli želite.

Da bi Martinello povzdignili v današnji svet, je popolnoma vodoodporen po standardu IPX7, njegovi materiali so izjemno mehki iz prvovrstnega silikona in ga lahko napolnite brez čakanja zahvaljujoč magnetnemu polnilniku USB. Poleg tega, čeprav ima dva močna motorja, je njegova raven hrupa zelo nizka, manj kot 50 dB, bo vaša skrivnost varna z Martinello.

Ne pozabite uporabiti svojega najljubšega lubrikanta na vodni osnovi, kot je Nanami N-506, da bo izkušnja čim boljša, in ga očistite pred in po uporabi s čistilom za igrače, kot je N-507, tako da bo Martinella z vas vse življenje.

Lastnosti:
10 sesalnih funkcij
10 funkcij vibriranja
Butterfly silikonski stimulator
Funkcija visokozmogljivega vibratorja
Zmogljiv dvojni neodvisni motor
Enostaven nadzor dostopa
Vrhunski silikonski materiali najvišje kakovosti
Magnetni USB za polnjenje
Vodoodporen IPX7

Čiščenje in vzdrževanje

Navodila za uporabo in vzdrževanje erotičnih igrač

Želite, da vam seks igrača služi zares dolgo?

Z upoštevanjem teh nekaj preprostih navodil bo vaš intimni izdelek deloval dolgo in brezhibno, saj različni materiali lahko zahtevajo različen način vzdrževanja.


1. Zraven vibratorjev nikoli ne uporabljajte lubrikantov na oljni osnovi, saj vam lahko onesposobijo kontrolne gumbe. Poleg tega lahko oljni lubrikanti trajno poškodujejo lateks.

2. Zraven silikonskih vibratorjev nikoli ne uporabljajte lubrikantov na silikonski osnovi ampak zgolj lubrikante na vodni osnovi.

3. Odstranite baterije, kadar vibratorja ne uporabljate, saj lahko le-te korodirajo in poškodujejo vibro motorčke.

4. Ne potapljajte vibratorja do konca v vodo saj tudi vodoodporni vibratorji niso namenjeni za uporabo v vodi ampak so samo bolj odporni proti škropljenju z vodo ali drugimi tekočinami. Tudi za čiščenje raje uporabljajte čistila za erotične igračke ali mlačno vodo
in blago milnico.

5. Bodite pazljivi, da vam vibrator ne pade na zares trda tla saj se lahko poškoduje kot vsaka druga podobna elektronska naprava.

6. Vibratorje iz želeja (Jelly) uporabljajte s kondomi saj je material porozen in ga je zato težje temeljito očistiti kot na primer trdo plastiko ali silikon. Poleg tega Jelly vsebuje ftalate, ki lahko delujejo nezdravo na vašo kožo.

7. Očistite vibrator po vsaki uporabi. Najlažje boste to storili z namenskimi čistili za erotične igračke.
     Preprosto jih posprejajte pred in po vsaki uporabi. Nekaj hitrih nasvetov za čiščenje:

 • Plastika: mlačna voda in blaga milnica / alkohol za čiščenje / čistilo za erotične igračke
 • Lateks: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke
 • Jelly: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke
 • Cyberskin: mlačna voda in blaga milnica / cyberskin čistilo / čistilo za erotične igračke
 • Ko se posušijo jih posipajte s smukcem.
 • Silikon: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke


Pa še nekaj nasvetov v zvezi z baterijami (baterijskimi vložki): 

 • Pri čiščenju vibratorja odstranite baterije in bodite pozorni, da ne pride voda do kontaktov.
 • Čist in suh vibrator hranite na suhem, ker lahko vlaga poškoduje motor.
 • Pri uporabi vlažilnih gelov in masažnih olj bodite pazljivi, da ti ne zaidejo v prostor za baterije.
 • Pri vstavljanju baterij bodite pozorni na polariteto ( + - ).
 • Ne kombinirajte uporabe novih in rabljenih baterij.
 • Poskrbite, da so kontakti za baterije vedno čisti in da imajo čvrst kontakt z baterijami.


Tudi vibratorji so elektronske naprave, za katere velja, da so bolj kakovostni tisti od bolj priznanih proizvajalcev (Lelo, Fun Factory, ToyJoy, ... ), kar običajno seveda pomeni tudi nekoliko višje cene. Cenejši vibratorji vam bodo gotovo služili dobro vendar bodo tisti malo dražlji zdržali veliko dlje in tudi uporaba bo pogosto bolj prijetna.


Hitra naročila: 051 630-905