VIBRO JAJČEK Fun Toys Gballs 2 Petal Rose

 Šifra: EC25713
Proizvajalec Anatomical Massagers je mednarodna skupina strokovnjakov in predstavlja nove rešitve s področja zdravja žensk. V erotičnem pripomočku Gballs 2 so združili zdravje in zabavo za vsako žensko, ki si je postavila za cilj ojačati svoje mišice medeničnega dna. Gballs 2 Petal Rose so vibracijske vaginalne kroglice, ki se lahko po želji upravljajo na daljavo s pomočjo brezžične komunikacije Bluetooth 4.0 oziroma s pomočjo pametnega telefona z Androidom. Za aplikacijo v Google Play vtipkate "Magic Kegel". S pomočjo te aplikacije lahko delate različne vrste Keglovih vaj tako, da sledite napotkom virtualnega vodiča. Kot prikazuje spodnji predstavitveni video je zanimivost vadbe v tem, da se z vsakim stiskom medeničnih mišic, ki jih zahteva vaja, vklopijo tudi vibracije v vaginalnih kroglicah. Ko je čas za sprostitev vaginalnih mišic, se umirijo tudi vibracije.
88,95 €
Dobavljivost: 5 - 7 dni
Lastnosti izdelka:
Slogan Keglove vaje s pametnim telefonom
Znamka FT Anatomical Massagers
Dobavljivost 5 - 7 dni
Material / sestava Silikon
Barva Roza
Napajanje USB priključek
Dolžina 8 cm
Širina 3 cm
Uporaba z geli na vodni osnovi
Odporno na vodo Da
Namenjeno predvsem za njo
Podroben opis izdelka
Podrobnosti

Proizvajalec Anatomical Massagers je mednarodna skupina strokovnjakov in predstavlja nove rešitve s področja zdravja žensk. V erotičnem pripomočku Gballs 2 so združili zdravje in zabavo za vsako žensko, ki si je postavila za cilj ojačati svoje mišice medeničnega dna.

Gballs 2 Petal Rose so vibracijske vaginalne kroglice, ki se lahko po želji upravljajo na daljavo s pomočjo brezžične komunikacije Bluetooth 4.0 oziroma s pomočjo pametnega telefona z Androidom. Za aplikacijo v Google Play vtipkate "Magic Kegel".

S pomočjo te aplikacije lahko delate različne vrste Keglovih vaj tako, da sledite napotkom virtualnega vodiča. Kot prikazuje spodnji predstavitveni video je zanimivost vadbe v tem, da se z vsakim stiskom medeničnih mišic, ki jih zahteva vaja, vklopijo tudi vibracije v vaginalnih kroglicah. Ko je čas za sprostitev vaginalnih mišic, se umirijo tudi vibracije.

Na ta način je vadba s pomočjo Magic Kegel aplikacije zelo zabavna in učinkovita. Nudi šest različnih tehnik vadb, odvisno od tega, ali želi ženska izvajati Keglove vaje pred, med ali po nosečnosti.

Vibracijske vaginalne kroglice Gballs 2 Petal Rose se napajajo s pomočjo USB polnilca in nudijo do štiri ure delovanja z enim polnjenjem. Aplikacija ne porabi veliko energije oziroma baterije v telefonu. Izdelek je odporen proti škropljenu (ni vodoodporen v celoti). Lahko ga seveda uporabljate tudi brez virtualne aplikacije.

Priložena sta USB polnilec in vrečka za shranjevanje izdelka.

Kaj pridobite z vadbo s pomočjo aplikacije Magic Kegel:
- vadba vaginalnih mišic
- virtualnega osebnega trenerja za Keglove vaje
- dnevno vodene vaje z glasovnim vodičem
- obsegajo 6 obširnih in popolnih vadb pred, med in po nosečnosti
- nagrajevalni sistem in zabava

Dolžina: 8 cm
Premer: 3 cm

Čiščenje in vzdrževanje

Navodila za uporabo in vzdrževanje erotičnih igrač

Želite, da vam seks igrača služi zares dolgo?

Z upoštevanjem teh nekaj preprostih navodil bo vaš intimni izdelek deloval dolgo in brezhibno, saj različni materiali lahko zahtevajo različen način vzdrževanja.


1. Zraven vibratorjev nikoli ne uporabljajte lubrikantov na oljni osnovi, saj vam lahko onesposobijo kontrolne gumbe. Poleg tega lahko oljni lubrikanti trajno poškodujejo lateks.

2. Zraven silikonskih vibratorjev nikoli ne uporabljajte lubrikantov na silikonski osnovi ampak zgolj lubrikante na vodni osnovi.

3. Odstranite baterije, kadar vibratorja ne uporabljate, saj lahko le-te korodirajo in poškodujejo vibro motorčke.

4. Ne potapljajte vibratorja do konca v vodo saj tudi vodoodporni vibratorji niso namenjeni za uporabo v vodi ampak so samo bolj odporni proti škropljenju z vodo ali drugimi tekočinami. Tudi za čiščenje raje uporabljajte čistila za erotične igračke ali mlačno vodo
in blago milnico.

5. Bodite pazljivi, da vam vibrator ne pade na zares trda tla saj se lahko poškoduje kot vsaka druga podobna elektronska naprava.

6. Vibratorje iz želeja (Jelly) uporabljajte s kondomi saj je material porozen in ga je zato težje temeljito očistiti kot na primer trdo plastiko ali silikon. Poleg tega Jelly vsebuje ftalate, ki lahko delujejo nezdravo na vašo kožo.

7. Očistite vibrator po vsaki uporabi. Najlažje boste to storili z namenskimi čistili za erotične igračke.
     Preprosto jih posprejajte pred in po vsaki uporabi. Nekaj hitrih nasvetov za čiščenje:

 • Plastika: mlačna voda in blaga milnica / alkohol za čiščenje / čistilo za erotične igračke
 • Lateks: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke
 • Jelly: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke
 • Cyberskin: mlačna voda in blaga milnica / cyberskin čistilo / čistilo za erotične igračke
 • Ko se posušijo jih posipajte s smukcem.
 • Silikon: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke


Pa še nekaj nasvetov v zvezi z baterijami (baterijskimi vložki): 

 • Pri čiščenju vibratorja odstranite baterije in bodite pozorni, da ne pride voda do kontaktov.
 • Čist in suh vibrator hranite na suhem, ker lahko vlaga poškoduje motor.
 • Pri uporabi vlažilnih gelov in masažnih olj bodite pazljivi, da ti ne zaidejo v prostor za baterije.
 • Pri vstavljanju baterij bodite pozorni na polariteto ( + - ).
 • Ne kombinirajte uporabe novih in rabljenih baterij.
 • Poskrbite, da so kontakti za baterije vedno čisti in da imajo čvrst kontakt z baterijami.


Tudi vibratorji so elektronske naprave, za katere velja, da so bolj kakovostni tisti od bolj priznanih proizvajalcev (Lelo, Fun Factory, ToyJoy, ... ), kar običajno seveda pomeni tudi nekoliko višje cene. Cenejši vibratorji vam bodo gotovo služili dobro vendar bodo tisti malo dražlji zdržali veliko dlje in tudi uporaba bo pogosto bolj prijetna.


Hitra naročila: 051 630-905