VAGINALNE KROGLICE Pelvix Concept

 Šifra: EC24338
Pelvix Concept izboljša vaše spolno življenje in vam daje več užitkov. Lahko rečemo, da je Pelvix Concept rehabilitacija mišic medeničnega dna. Vaginalne kroglice Pelvix Concept so narejene, da z njimi obdržite elastičnost medeničnih mišic ali po potrebi spet vzpostavite njihovo kondicijo. Pelvix Concept je idealna mešanica med kitajskimi kroglicami in vaginalnim stožcem. Kitajske kroglice se imenujejo tudi Ben Wa, kar pomeni veselje. S pomočjo kroglic so ženske imele mišice medeničnega dna pravilno utrjene in z idealnim vaginalnim pritiskom.
44,95 €
Izdelek je na zalogi.
Lastnosti izdelka:
Znamka Pelvix Concept
Dobavljivost 1 - 3 dni
Material / sestava Silikon
Barva Roza
Kolekcija Keglove vaje
Dolžina 6,30 cm
Širina 3,20 cm
Uporaba z geli na vodni osnovi
Namenjeno predvsem za njo
Podroben opis izdelka
Podrobnosti

Pelvix Concept izboljša vaše spolno življenje in vam daje več užitkov.

Lahko rečemo, da je Pelvix Concept rehabilitacija mišic medeničnega dna. Vaginalne kroglice Pelvix Concept so narejene, da z njimi obdržite elastičnost medeničnih mišic ali po potrebi spet vzpostavite njihovo kondicijo.

Pelvix Concept je idealna mešanica med kitajskimi kroglicami in vaginalnim stožcem. Kitajske kroglice se imenujejo tudi Ben Wa, kar pomeni veselje. S pomočjo kroglic so ženske imele mišice medeničnega dna pravilno utrjene in z idealnim vaginalnim pritiskom.

Prav tako nam Pelvix Concept omogoča, da dosežemo optimalen mišični tonus, ki je bistven za uživanje zdravega, polnega in zadovoljnega spolnega življenja. Koncept je obrodil sadove, ko so moči združili ginekologi in urologi iz različnih držav. Na dan so prišli z navdušujočimi analizami, medtem ko so proučevali prednosti in slabosti različnih naravnih metod, kot so Geisha kroglice ipd. Pelvix Concept je nova alternativna metoda, ki združuje terapevtske zahteve po dobri kondiciji presredka.

Kako uporabljamo Pelvix Concept?
Uporaba tretmajev Pelvix Concept vsebuje vaje, ki težijo k izboljšanju moči mišic, njihovi elastičnosti in povečanju zmožnosti kontrole nad sečnico ter zadrževanje urina. Izvajanje vaj Pelvix Concept naj traja 15 - 20 minut na dan v obdobju od 1 - 4 mesecev, da boste lahko opazili občutne rezultate.

Kaj vsebuje Pelvix Concept?
Sestavljen je iz jajčka in treh različnih uteži, ki se vstavijo vanj. Jajček ima zožano konico za lažje vstavljanje. Je narebren, da se prilagodi stenam vagine. Zaobljen je za udobno občutenje. Njegova prevleka je iz medicinskega silikona, ki je koži prijazen material in zelo prijeten na dotik (občutek površine je gladek kot prava koža). Značilnost Pelvix Concept-a je v tem, da vsebuje tri, po teži različne vstavke v obliki kroglic, ki se vstavijo v ovalni jajček. To povzroči cirkulacijo krvi in izboljša mišični tonus vagine.

Kdaj potrebujete Pelvix Concept?
Najbolj rizični faktorji, ki vplivajo na uplahnitev mišic medeničnega dna, so v času nosečnosti, ob rojstvu otroka ter v času menopavze. Tudi mlade ženske lahko zaradi vpliva določenih športnih aktivnosti, kot so spining, tek in aerobika, izgubijo tonus mišic medeničnega dna.

Raziskave omenjajo, da imata dve ženski od desetih prirojeno šibke mišice medeničnega dna. Tudi predolgo zadrževanje urina in nošenje zelo tesnih oblačil pripomore k slabenju mišic. Ostali vzroki so lahko prekomerna teža, stres, zaprtje ali kronični kašelj.

Kako Pelvix Concept vpliva na spolno življenje?
Fizično močne mišice so osnova za maksimalen užitek v spolnih razmerjih, saj poskrbijo za dober krvni obtok in obema partnerjema zvišajo občutenje med spolnimi odnosi. Z dobro toniranimi mišicami medeničnega dna je spolno vzburjenje pospešeno in lažje je doseči orgazem. Spolnost je tudi bolj intenzivna, zadovoljujoča in traja dlje.

Postopek vadbe s Pelvix Concept-om:
- začnite tretma tako, da vstavite Pelvix Concept v vagino brez uteži, kot to storite z običajnim tamponom

Poskušajte ga zadržati 15 minut. V tem času morate biti vedno v gibanju; nikoli ne ležite ali sedite. Pelvix Concept se bo spustil pod svojo težo. To bo povzročilo spontan refleks, ki zmanjša oz. skrči mišice medničnega dna. To dejanje povzroči velik efekt in specifično fizioterapijo.

- vzdržujte redne vaje kolikor dni je potrebno, dokler ne občutite težo kroglic povsem sproščeno
- vstavite najlažjo kroglico v Pelvix Concept tako, da odvijete kapico oz. pokrovček
- ponovite rutino, postopoma povečujte težo, dokler sproščeno ne občutite oz. nosite tudi tretjo, najtežjo kroglico.
- povprečen čas izvajanja vaj je 1 - 4 mesecev
- ne prekoračite priporočenega časa izvajanja vaj, ker lahko to povzroči mišično izčrpanost

Prednosti terapije:
- mišice medeničnega dna so fizično optimalno pripravljene
- izboljšujejo uživanje in spolne odnose
- močnejše mišice vplivajo na boljšo cirkulacijo krvi
- dvigajo vaše in partnerjevo razpoloženje
- vaje lahko začnete izvajati ne glede na starost
- izvajanje vaj priporočamo tudi tistim ženskam, ki še niso rodile

Dolžina: 6,3 cm
Premer: 3,2 cm
Teža kroglic: 9, 17 in 34 gramov
Material: medicinski silikon

Čiščenje in vzdrževanje

Navodila za uporabo in vzdrževanje erotičnih igrač

Želite, da vam seks igrača služi zares dolgo?

Z upoštevanjem teh nekaj preprostih navodil bo vaš intimni izdelek deloval dolgo in brezhibno, saj različni materiali lahko zahtevajo različen način vzdrževanja.


1. Zraven vibratorjev nikoli ne uporabljajte lubrikantov na oljni osnovi, saj vam lahko onesposobijo kontrolne gumbe. Poleg tega lahko oljni lubrikanti trajno poškodujejo lateks.

2. Zraven silikonskih vibratorjev nikoli ne uporabljajte lubrikantov na silikonski osnovi ampak zgolj lubrikante na vodni osnovi.

3. Odstranite baterije, kadar vibratorja ne uporabljate, saj lahko le-te korodirajo in poškodujejo vibro motorčke.

4. Ne potapljajte vibratorja do konca v vodo saj tudi vodoodporni vibratorji niso namenjeni za uporabo v vodi ampak so samo bolj odporni proti škropljenju z vodo ali drugimi tekočinami. Tudi za čiščenje raje uporabljajte čistila za erotične igračke ali mlačno vodo
in blago milnico.

5. Bodite pazljivi, da vam vibrator ne pade na zares trda tla saj se lahko poškoduje kot vsaka druga podobna elektronska naprava.

6. Vibratorje iz želeja (Jelly) uporabljajte s kondomi saj je material porozen in ga je zato težje temeljito očistiti kot na primer trdo plastiko ali silikon. Poleg tega Jelly vsebuje ftalate, ki lahko delujejo nezdravo na vašo kožo.

7. Očistite vibrator po vsaki uporabi. Najlažje boste to storili z namenskimi čistili za erotične igračke.
     Preprosto jih posprejajte pred in po vsaki uporabi. Nekaj hitrih nasvetov za čiščenje:

 • Plastika: mlačna voda in blaga milnica / alkohol za čiščenje / čistilo za erotične igračke
 • Lateks: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke
 • Jelly: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke
 • Cyberskin: mlačna voda in blaga milnica / cyberskin čistilo / čistilo za erotične igračke
 • Ko se posušijo jih posipajte s smukcem.
 • Silikon: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke


Pa še nekaj nasvetov v zvezi z baterijami (baterijskimi vložki): 

 • Pri čiščenju vibratorja odstranite baterije in bodite pozorni, da ne pride voda do kontaktov.
 • Čist in suh vibrator hranite na suhem, ker lahko vlaga poškoduje motor.
 • Pri uporabi vlažilnih gelov in masažnih olj bodite pazljivi, da ti ne zaidejo v prostor za baterije.
 • Pri vstavljanju baterij bodite pozorni na polariteto ( + - ).
 • Ne kombinirajte uporabe novih in rabljenih baterij.
 • Poskrbite, da so kontakti za baterije vedno čisti in da imajo čvrst kontakt z baterijami.


Tudi vibratorji so elektronske naprave, za katere velja, da so bolj kakovostni tisti od bolj priznanih proizvajalcev (Lelo, Fun Factory, ToyJoy, ... ), kar običajno seveda pomeni tudi nekoliko višje cene. Cenejši vibratorji vam bodo gotovo služili dobro vendar bodo tisti malo dražlji zdržali veliko dlje in tudi uporaba bo pogosto bolj prijetna.


Hitra naročila: 051 630-905