VAGINALNE KROGLICE OVO L1

 Šifra: EC10235
Nemška proizvodnja in eleganten izgled vaginalnih kroglic OVO L1 vam bo všeč na dotik in na izgled. Obe kroglici sta jajčaste oblike in sta blizu nanizani ena za drugo. Vrvica med njima je prožna, zato se upogibata vašim gibom ter željam primerno. Vaginalni kroglici OVO L1 se uporabljata za jačanje vaginalnih mišic. Z redno uporabo se povečuje zaznavanje kroglic med uporabo in se na ta način uporabnica močneje zaveda občutenja kroglic v sebi. Veliko bolj lahko kontrolira stiskanje vaginalnih mišic, ki postanejo močne in prožne. Posledično so spolni odnosi bolj prijetni, strastni in zanimivi.
37,95 €
Izdelek je na zalogi.
Lastnosti izdelka:
Šifra 2 26995
Slogan Nosite jih na štiri različne načine
Znamka OVO
Dobavljivost 1 - 3 dni
Material / sestava ABS
Barva Vijolična
Kolekcija Osmi marec
Širina 3,50 cm
Uporaba z geli na vodni osnovi
Namenjeno predvsem za njo
Podroben opis izdelka
Podrobnosti

Nemška proizvodnja in eleganten izgled vaginalnih kroglic OVO L1 vam bo všeč na dotik in na izgled. Obe kroglici sta jajčaste oblike in sta blizu nanizani ena za drugo. Vrvica med njima je prožna, zato se upogibata vašim gibom ter željam primerno.

Vaginalni kroglici OVO L1 se uporabljata za jačanje vaginalnih mišic. Z redno uporabo se povečuje zaznavanje kroglic med uporabo in se na ta način uporabnica močneje zaveda občutenja kroglic v sebi. Veliko bolj lahko kontrolira stiskanje vaginalnih mišic, ki postanejo močne in prožne. Posledično so spolni odnosi bolj prijetni, strastni in zanimivi.

Uporabnica med nošenjem občuti premikanje notranjih kroglic, kar tudi povečuje njeno spolno poželenje. OVO L1 vaginalne kroglice ji med nošenjem omogočajo subtilno občutenje užitkov, medtem ko se notranji kroglici živahno premikata in naravno stimulirata notranjost nožnice.

Kroglice OVO L1 lahko nosite na štiri različne načine.

Možno je nošenje dvoje parov kroglic v silikonskem ogrodju ali nošenje vaginalnih kroglic posamično. Kroglici vstavite v ogrodje iz silikona, ki nima vonja in ne vsebuje škodljivih aditivov. Silikonsko ogrodje varno objema notranji kroglici in omogoča, da se enostavno izvlečeta, kadar jih želimo očistiti ali zamenjati za težji kroglici.

Priloženi sta še dodatni kroglici, ki sta malo težji. Lahko uporabljate kroglici tudi posamično oziroma brez ogrodja (Ben Wa). Pri obeh japonskih kroglicah je premikanje notranjih kroglic neslišno in vznemirljivo.

Barvasti kroglici v vijoličnem odtenku sta lažji in skupaj tehtata 79,4 gramov. Težji kroglici metalik barve pa skupaj tehtata 85 gramov. Kroglice so narejene iz ABS plastike, medtem ko je ogrodje iz medicinskega silikona.


Barva: bela, vijolična, srebrna
Material: silikon, ABS

Premer: 3,5 cm
Proizvajalec: OVO

Čiščenje in vzdrževanje

Navodila za uporabo in vzdrževanje erotičnih igrač

Želite, da vam seks igrača služi zares dolgo?

Z upoštevanjem teh nekaj preprostih navodil bo vaš intimni izdelek deloval dolgo in brezhibno, saj različni materiali lahko zahtevajo različen način vzdrževanja.


1. Zraven vibratorjev nikoli ne uporabljajte lubrikantov na oljni osnovi, saj vam lahko onesposobijo kontrolne gumbe. Poleg tega lahko oljni lubrikanti trajno poškodujejo lateks.

2. Zraven silikonskih vibratorjev nikoli ne uporabljajte lubrikantov na silikonski osnovi ampak zgolj lubrikante na vodni osnovi.

3. Odstranite baterije, kadar vibratorja ne uporabljate, saj lahko le-te korodirajo in poškodujejo vibro motorčke.

4. Ne potapljajte vibratorja do konca v vodo saj tudi vodoodporni vibratorji niso namenjeni za uporabo v vodi ampak so samo bolj odporni proti škropljenju z vodo ali drugimi tekočinami. Tudi za čiščenje raje uporabljajte čistila za erotične igračke ali mlačno vodo
in blago milnico.

5. Bodite pazljivi, da vam vibrator ne pade na zares trda tla saj se lahko poškoduje kot vsaka druga podobna elektronska naprava.

6. Vibratorje iz želeja (Jelly) uporabljajte s kondomi saj je material porozen in ga je zato težje temeljito očistiti kot na primer trdo plastiko ali silikon. Poleg tega Jelly vsebuje ftalate, ki lahko delujejo nezdravo na vašo kožo.

7. Očistite vibrator po vsaki uporabi. Najlažje boste to storili z namenskimi čistili za erotične igračke.
     Preprosto jih posprejajte pred in po vsaki uporabi. Nekaj hitrih nasvetov za čiščenje:

 • Plastika: mlačna voda in blaga milnica / alkohol za čiščenje / čistilo za erotične igračke
 • Lateks: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke
 • Jelly: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke
 • Cyberskin: mlačna voda in blaga milnica / cyberskin čistilo / čistilo za erotične igračke
 • Ko se posušijo jih posipajte s smukcem.
 • Silikon: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke


Pa še nekaj nasvetov v zvezi z baterijami (baterijskimi vložki): 

 • Pri čiščenju vibratorja odstranite baterije in bodite pozorni, da ne pride voda do kontaktov.
 • Čist in suh vibrator hranite na suhem, ker lahko vlaga poškoduje motor.
 • Pri uporabi vlažilnih gelov in masažnih olj bodite pazljivi, da ti ne zaidejo v prostor za baterije.
 • Pri vstavljanju baterij bodite pozorni na polariteto ( + - ).
 • Ne kombinirajte uporabe novih in rabljenih baterij.
 • Poskrbite, da so kontakti za baterije vedno čisti in da imajo čvrst kontakt z baterijami.


Tudi vibratorji so elektronske naprave, za katere velja, da so bolj kakovostni tisti od bolj priznanih proizvajalcev (Lelo, Fun Factory, ToyJoy, ... ), kar običajno seveda pomeni tudi nekoliko višje cene. Cenejši vibratorji vam bodo gotovo služili dobro vendar bodo tisti malo dražlji zdržali veliko dlje in tudi uporaba bo pogosto bolj prijetna.


Hitra naročila: 051 630-905