STIMULACIJSKO OLJE ZA ŽENSKE Sensuva On

 Šifra: EC23230
Ko želite doseči orgazem sami ali v dvoje, je tu olje Sensuva On! Kakšen je rezultat pri uporabi olja Sensuva On? Po nanosu se ženska počuti veliko bolj pripravljeno na spolne užitke in si zaželi čutnosti ter orgazma. Olje Sensuva On po pričevanjih mnogih uporabnic učinkuje izredno močno. Je olje, ki stimulira žensko poželenje vse do orgazma. Sensuva olje On deluje postopoma. Lahko bi rekli, da stopnjuje užitke in korak za korakom privede do intenzivnega orgazma. Najprej proizvede občutek topline in ščemenja.
28,95 €
Izdelek je na zalogi.
Lastnosti izdelka:
Znamka Sensuva
Dobavljivost 1 - 3 dni
Aroma Nevtralna
Vsebina 5 ml
Namenjeno predvsem za njo
Podroben opis izdelka
Podrobnosti

Ko želite doseči orgazem sami ali v dvoje, je tu olje Sensuva On!
 
Kakšen je rezultat pri uporabi olja Sensuva On?

Po nanosu se ženska počuti veliko bolj pripravljeno na spolne užitke in si zaželi čutnosti ter orgazma. Olje Sensuva On po pričevanjih mnogih uporabnic učinkuje izredno močno. Je olje, ki stimulira žensko poželenje vse do orgazma.

Sensuva olje On deluje postopoma. Lahko bi rekli, da stopnjuje užitke in korak za korakom privede do intenzivnega orgazma. Najprej proizvede občutek topline in ščemenja. Zatem nastane občutek, ki povzroči, da intimni predel začne pulzirati oz. utripati (podobno električnim stimulacijam ali vibriranju). Uporaba olja je idealna za ženske, ki si želijo v spolnosti več vznemirljivosti in ki potrebujejo nekaj malega pomoči, da pridejo do naravnega občutka poželenja.

Učinek po nanosu olja se pokaže tako, da občutek ščemenja nožnico naravno navlaži in močno vzburi. Rezultat je intenziven orgazem, katerega je s pomočjo olja Sensuva On tudi lažje in hitreje doseči. Orgazmi z redno uporabo olja postajajo pogostejši in trajajo dlje. Uporabnice svoje orgazme opisujejo kot nekaj novega, na ta način še nedoživetega.

Vsaka uporabnica bo vesela vlažnega ščemenja in povečane občutljivosti na intimnem predelu. Tudi takrat, ko si boste zaželeli hitrega orgazma kje zunaj spalnice. Majhno in diskretno stekleničko imejte vedno s seboj in vedno boste pripravljeni na spontano ter orgazmično doživetje. Ker je olje Sensuva On v celoti naravno ga lahko tudi zaužijete, torej ni nobenih ovir tudi za oralo.

Pred prvo uporabo si lahko kapljico nanesete na jezik in izkusite, kaj čaka vaš klitoris. Posameznice priporočajo olje Sensuva On tudi takrat, ko želijo v kratkem času doseči še drugi in tretji orgazem.

Olje Sensuva On
 vsebuje skrbno izbrane tradicionalne rastlinske sestavine, kot so izvleček rožmarinovega olja, sladko mandljevo olje, izvleček cimeta, E vitamin, naravne arome ipd. Olje za vzburjenje je koži prijazno, ne vsebuje mentola, arginina, glicerina, parabenov, umetnih snovi, parfumov ali težkih konzervansov.

Uporaba: Eno do dve kapljici nanesite na prst ter rahlo vmasirajte na klitoris. Učinek se pokaže že po dveh minutah in traja do 45 minut. Postopek po potrebi ponovite. Lahko si olje po navodilih nanašate večkrat na dan, če se želite skozi ves dan počutiti vzburjeno.

Lastnosti stimulacijskega olja za ženske Sensuva On:
- najmočnejša formula za žensko vzburjenje na trgu
- ustvarja edinstvene občutke ščemenja in vibriranja na klitorisu
- narejeno je iz 100% botaničnih sestavin in eteričnih olj
- je medicinsko odobreno
- je varno in prijetno za oralno uživanje
- ne izsuši nožnice
- primerno za ženske v menopavzi
- vzpodbuja vlažnost nožnice
- vsebina stekleničke zadostuje za do 50 nanosov

Vsebina: 5 ml
Izdelano v ZDA

Čiščenje in vzdrževanje

Navodila za uporabo in vzdrževanje erotičnih igrač

Želite, da vam seks igrača služi zares dolgo?

Z upoštevanjem teh nekaj preprostih navodil bo vaš intimni izdelek deloval dolgo in brezhibno, saj različni materiali lahko zahtevajo različen način vzdrževanja.


1. Zraven vibratorjev nikoli ne uporabljajte lubrikantov na oljni osnovi, saj vam lahko onesposobijo kontrolne gumbe. Poleg tega lahko oljni lubrikanti trajno poškodujejo lateks.

2. Zraven silikonskih vibratorjev nikoli ne uporabljajte lubrikantov na silikonski osnovi ampak zgolj lubrikante na vodni osnovi.

3. Odstranite baterije, kadar vibratorja ne uporabljate, saj lahko le-te korodirajo in poškodujejo vibro motorčke.

4. Ne potapljajte vibratorja do konca v vodo saj tudi vodoodporni vibratorji niso namenjeni za uporabo v vodi ampak so samo bolj odporni proti škropljenju z vodo ali drugimi tekočinami. Tudi za čiščenje raje uporabljajte čistila za erotične igračke ali mlačno vodo
in blago milnico.

5. Bodite pazljivi, da vam vibrator ne pade na zares trda tla saj se lahko poškoduje kot vsaka druga podobna elektronska naprava.

6. Vibratorje iz želeja (Jelly) uporabljajte s kondomi saj je material porozen in ga je zato težje temeljito očistiti kot na primer trdo plastiko ali silikon. Poleg tega Jelly vsebuje ftalate, ki lahko delujejo nezdravo na vašo kožo.

7. Očistite vibrator po vsaki uporabi. Najlažje boste to storili z namenskimi čistili za erotične igračke.
     Preprosto jih posprejajte pred in po vsaki uporabi. Nekaj hitrih nasvetov za čiščenje:

 • Plastika: mlačna voda in blaga milnica / alkohol za čiščenje / čistilo za erotične igračke
 • Lateks: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke
 • Jelly: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke
 • Cyberskin: mlačna voda in blaga milnica / cyberskin čistilo / čistilo za erotične igračke
 • Ko se posušijo jih posipajte s smukcem.
 • Silikon: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke


Pa še nekaj nasvetov v zvezi z baterijami (baterijskimi vložki): 

 • Pri čiščenju vibratorja odstranite baterije in bodite pozorni, da ne pride voda do kontaktov.
 • Čist in suh vibrator hranite na suhem, ker lahko vlaga poškoduje motor.
 • Pri uporabi vlažilnih gelov in masažnih olj bodite pazljivi, da ti ne zaidejo v prostor za baterije.
 • Pri vstavljanju baterij bodite pozorni na polariteto ( + - ).
 • Ne kombinirajte uporabe novih in rabljenih baterij.
 • Poskrbite, da so kontakti za baterije vedno čisti in da imajo čvrst kontakt z baterijami.


Tudi vibratorji so elektronske naprave, za katere velja, da so bolj kakovostni tisti od bolj priznanih proizvajalcev (Lelo, Fun Factory, ToyJoy, ... ), kar običajno seveda pomeni tudi nekoliko višje cene. Cenejši vibratorji vam bodo gotovo služili dobro vendar bodo tisti malo dražlji zdržali veliko dlje in tudi uporaba bo pogosto bolj prijetna.


Hitra naročila: 051 630-905