RABBIT VIBRATOR Apollo

 Šifra: EC900251
7 načinov teleskopskega ali potisnega gibanja, znanega tudi kot gibanje navzgor in navzdol. S temi 7 funkcijami boste lahko izkusili užitek na povsem drugačen način od dosedanjega. Pulzacija in sesanje: resnica je, da se nismo mogli odločiti med eno od dveh funkcij, ki si jih vsi najbolj želimo, zato smo dali obe. Da, kot berete, boste na področju stimulacije klitorisa našli nekoliko večjo površino, s katero lahko uživate v obeh funkcijah.
59,95 €
Izdelek je na zalogi.
Lastnosti izdelka:
Šifra 2 ER79172
Znamka Lovetoy
Dobavljivost 1 - 3 dni
Material / sestava Silikon
Barva Vijolična
Napajanje USB napajalni kabel
Dolžina 24 cm
Širina 3,50 cm
Uporaba z geli na vodni osnovi
Odporno na vodo Da
Namenjeno predvsem za njo
Podroben opis izdelka
Podrobnosti

Pozdravite Apollo, novo večnamensko igračo podjetja Engily Ross, ki vas bo presenetila na načine, ki si jih ne morete predstavljati.

Kot ni moglo manjkati, ima Apollo 10 vibracijskih funkcij, ki bodo šle skozi vaše telo z nežnim vibriranjem ali z močnimi potresi užitka. 7 načinov teleskopskega ali potisnega gibanja, znanega tudi kot gibanje navzgor in navzdol. S temi 7 funkcijami boste lahko izkusili užitek na povsem drugačen način od dosedanjega.

Pulzacija in sesanje: resnica je, da se nismo mogli odločiti med eno od dveh funkcij, ki si jih vsi najbolj želimo, zato smo dali obe. Da, kot berete, boste na področju stimulacije klitorisa našli nekoliko večjo površino, s katero lahko uživate v obeh funkcijah.

V tem predelu je majhen pokrov, s katerim lahko uživate v 10 funkcijah pulziranja, če pa ga odstranite, se spremeni v 10 funkcij sesanja klitorisa. Užitka še nikoli ni bilo tako enostavno doseči.

In nenazadnje, v nasprotnem predelu bo majhen predel stimuliral presredek. Apollo je sinonim za užitek. Najboljše pa je, da ima 4 motorje, ki so neodvisni drug od drugega, tako da lahko vse te funkcije uporabljate skupaj ali ločeno.

Apollo je izdelan ki vrhunskega silikona in je mehak in svilnat, zelo prijeten na dotik. Polni se z magnetnim USB-jem in je vodoodporen po IPX7.

Priporočamo le uporabo lubrikanta na vodni osnovi in da Apollo očistite pred in po vsaki uporabi s toplo vodo in dobrim čistilom za seks igrače.

Značilnosti izdelka:
10 funkcij vibriranja
7 teleskopskih ali potisnih funkcij
10 načinov sesanja
10 pulznih načinov
4 neodvisni motorji
Vrhunski silikon
IPX7 vodoodporen

Magnetni USB za polnjenje
Mere: skupna dolžina 24 cm - premer 3,5 cm

Čiščenje in vzdrževanje

Navodila za uporabo in vzdrževanje erotičnih igrač

Želite, da vam seks igrača služi zares dolgo?

Z upoštevanjem teh nekaj preprostih navodil bo vaš intimni izdelek deloval dolgo in brezhibno, saj različni materiali lahko zahtevajo različen način vzdrževanja.


1. Zraven vibratorjev nikoli ne uporabljajte lubrikantov na oljni osnovi, saj vam lahko onesposobijo kontrolne gumbe. Poleg tega lahko oljni lubrikanti trajno poškodujejo lateks.

2. Zraven silikonskih vibratorjev nikoli ne uporabljajte lubrikantov na silikonski osnovi ampak zgolj lubrikante na vodni osnovi.

3. Odstranite baterije, kadar vibratorja ne uporabljate, saj lahko le-te korodirajo in poškodujejo vibro motorčke.

4. Ne potapljajte vibratorja do konca v vodo saj tudi vodoodporni vibratorji niso namenjeni za uporabo v vodi ampak so samo bolj odporni proti škropljenju z vodo ali drugimi tekočinami. Tudi za čiščenje raje uporabljajte čistila za erotične igračke ali mlačno vodo
in blago milnico.

5. Bodite pazljivi, da vam vibrator ne pade na zares trda tla saj se lahko poškoduje kot vsaka druga podobna elektronska naprava.

6. Vibratorje iz želeja (Jelly) uporabljajte s kondomi saj je material porozen in ga je zato težje temeljito očistiti kot na primer trdo plastiko ali silikon. Poleg tega Jelly vsebuje ftalate, ki lahko delujejo nezdravo na vašo kožo.

7. Očistite vibrator po vsaki uporabi. Najlažje boste to storili z namenskimi čistili za erotične igračke.
     Preprosto jih posprejajte pred in po vsaki uporabi. Nekaj hitrih nasvetov za čiščenje:

 • Plastika: mlačna voda in blaga milnica / alkohol za čiščenje / čistilo za erotične igračke
 • Lateks: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke
 • Jelly: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke
 • Cyberskin: mlačna voda in blaga milnica / cyberskin čistilo / čistilo za erotične igračke
 • Ko se posušijo jih posipajte s smukcem.
 • Silikon: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke


Pa še nekaj nasvetov v zvezi z baterijami (baterijskimi vložki): 

 • Pri čiščenju vibratorja odstranite baterije in bodite pozorni, da ne pride voda do kontaktov.
 • Čist in suh vibrator hranite na suhem, ker lahko vlaga poškoduje motor.
 • Pri uporabi vlažilnih gelov in masažnih olj bodite pazljivi, da ti ne zaidejo v prostor za baterije.
 • Pri vstavljanju baterij bodite pozorni na polariteto ( + - ).
 • Ne kombinirajte uporabe novih in rabljenih baterij.
 • Poskrbite, da so kontakti za baterije vedno čisti in da imajo čvrst kontakt z baterijami.


Tudi vibratorji so elektronske naprave, za katere velja, da so bolj kakovostni tisti od bolj priznanih proizvajalcev (Lelo, Fun Factory, ToyJoy, ... ), kar običajno seveda pomeni tudi nekoliko višje cene. Cenejši vibratorji vam bodo gotovo služili dobro vendar bodo tisti malo dražlji zdržali veliko dlje in tudi uporaba bo pogosto bolj prijetna.


Hitra naročila: 051 630-905