Poslujemo neprekinjeno.×

MASER PROSTATE Nexus Max 5

Šifra: EC21991
V primerjavi s podobnimi stimulatorji, lahko maserju Nexus Max 5 zavidamo velikost, gladko površino in anatomsko obliko. Zlahka se upravlja zahvaljujoč edinstvenem ročno oblikovanem vibracijskim nabojem. Intenziteto delovanja vibracijskega naboja upravljate s pritiskom na gumb. Izbirate lahko med petimi različnimi načini delovanja. Maser prostate Nexus Max 5 lahko uporabljate kot pripomoček za masažo prostate in jo na ta način ohranjate vitalno in zdravo. Moški, ki pri tem želite še uživati, pa se lahko poigravate z vibracijami vse do orgazmičnih trenutkov. Vibracije so mehke in počasne kot tudi hitre in močne Po želji.
53,75 €
Dobavljivost: 5 - 7 dni
Lastnosti izdelka:
Znamka Nexus
Dobavljivost 5 - 7 dni
Material / sestava Silikon
Barva Vijolična
Dolžina 9,30 cm
Širina 3,40 cm
Uporaba z geli na vodni osnovi
Namenjeno predvsem za njega

Podroben opis izdelka
Podrobnosti

V primerjavi s podobnimi stimulatorji, lahko maserju Nexus Max 5 zavidamo velikost, gladko površino in anatomsko obliko. Zlahka se upravlja zahvaljujoč edinstvenem ročno oblikovanem vibracijskim nabojem. Intenziteto delovanja vibracijskega naboja upravljate s pritiskom na gumb. Izbirate lahko med petimi različnimi načini delovanja.

Maser prostate Nexus Max 5 lahko uporabljate kot pripomoček za masažo prostate in jo na ta način ohranjate vitalno in zdravo. Moški, ki pri tem želite še uživati, pa se lahko poigravate z vibracijami vse do orgazmičnih trenutkov. Vibracije so mehke in počasne kot tudi hitre in močne Po želji.

Na zgornjem predelu vibro naboja je površina narebrena z okroglimi izboklinicami, ki se naslonijo na področje presredka in ga stimulirajo.

Površina maserja Nexus Max 5 je iz brušenega medicinskega silikona, zato je še bolj gladek na otip. Silikon ne povzroča alergij, saj je koži prijazen material. Poleg tega je neporozen in omogoča enostavno čiščenje z milnico. Uporabljajte ga z vlažilnimi geli na vodni osnovi.

Baterije za napajanje so priložene.

Dolžina vstavljivega dela: 9,3 cm
Premer: 3,4 cm

Barva: vijolična
Znamka: Nexus

Čiščenje in vzdrževanje

Navodila za uporabo in vzdrževanje erotičnih igrač

Želite, da vam seks igrača služi zares dolgo?

Z upoštevanjem teh nekaj preprostih navodil bo vaš intimni izdelek deloval dolgo in brezhibno, saj različni materiali lahko zahtevajo različen način vzdrževanja.


1. Zraven vibratorjev nikoli ne uporabljajte lubrikantov na oljni osnovi, saj vam lahko onesposobijo kontrolne gumbe. Poleg tega lahko oljni lubrikanti trajno poškodujejo lateks.

2. Zraven silikonskih vibratorjev nikoli ne uporabljajte lubrikantov na silikonski osnovi ampak zgolj lubrikante na vodni osnovi.

3. Odstranite baterije, kadar vibratorja ne uporabljate, saj lahko le-te korodirajo in poškodujejo vibro motorčke.

4. Ne potapljajte vibratorja do konca v vodo saj tudi vodoodporni vibratorji niso namenjeni za uporabo v vodi ampak so samo bolj odporni proti škropljenju z vodo ali drugimi tekočinami. Tudi za čiščenje raje uporabljajte čistila za erotične igračke ali mlačno vodo
in blago milnico.

5. Bodite pazljivi, da vam vibrator ne pade na zares trda tla saj se lahko poškoduje kot vsaka druga podobna elektronska naprava.

6. Vibratorje iz želeja (Jelly) uporabljajte s kondomi saj je material porozen in ga je zato težje temeljito očistiti kot na primer trdo plastiko ali silikon. Poleg tega Jelly vsebuje ftalate, ki lahko delujejo nezdravo na vašo kožo.

7. Očistite vibrator po vsaki uporabi. Najlažje boste to storili z namenskimi čistili za erotične igračke.
     Preprosto jih posprejajte pred in po vsaki uporabi. Nekaj hitrih nasvetov za čiščenje:

 • Plastika: mlačna voda in blaga milnica / alkohol za čiščenje / čistilo za erotične igračke
 • Lateks: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke
 • Jelly: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke
 • Cyberskin: mlačna voda in blaga milnica / cyberskin čistilo / čistilo za erotične igračke
 • Ko se posušijo jih posipajte s smukcem.
 • Silikon: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke


Pa še nekaj nasvetov v zvezi z baterijami (baterijskimi vložki): 

 • Pri čiščenju vibratorja odstranite baterije in bodite pozorni, da ne pride voda do kontaktov.
 • Čist in suh vibrator hranite na suhem, ker lahko vlaga poškoduje motor.
 • Pri uporabi vlažilnih gelov in masažnih olj bodite pazljivi, da ti ne zaidejo v prostor za baterije.
 • Pri vstavljanju baterij bodite pozorni na polariteto ( + - ).
 • Ne kombinirajte uporabe novih in rabljenih baterij.
 • Poskrbite, da so kontakti za baterije vedno čisti in da imajo čvrst kontakt z baterijami.


Tudi vibratorji so elektronske naprave, za katere velja, da so bolj kakovostni tisti od bolj priznanih proizvajalcev (Lelo, Fun Factory, ToyJoy, ... ), kar običajno seveda pomeni tudi nekoliko višje cene. Cenejši vibratorji vam bodo gotovo služili dobro vendar bodo tisti malo dražlji zdržali veliko dlje in tudi uporaba bo pogosto bolj prijetna.


Hitra naročila: 051 630-905