LJUBEZENSKA GUGALNICA SexMax Loveswing

 Šifra: EC522333
Ne boste verjeli, kako vznemirljivo je seksati na gugalnici. Joy Division Loveswing je ljubezenska gugalnica, ki vam nudi nove izkušnje in povsem nove dimenzije strasti. Na seksi gugalnici lahko izvajate nešteto različnih položajev. Nekateri od položajev so slikovno nakazani že na embalaži. Navdušeni boste nad lahkotnostjo izvajanja gibov in sprostilnimi učinki, ki jih nudi takšno gunganje! Na gugalnici se držite za stranske vrvi ali za zgornjo gredo pri ogrodju. Gugalnica ima nastavljive vrvi iz poliestra. Aktivni predeli, ki služijo za držanje telesa, nog ali rok so navznoter oblazinjeni s peno in navzven oblečeni z bombažnim materialom. Ti predeli so dovolj široki in udobni, da se jih z lahkoto uporablja.
169,95 €
Dobavljivost: 5 - 7 dni
Lastnosti izdelka:
Znamka Joy Division
Dobavljivost 5 - 7 dni
Material / sestava Poliester
Barva Črna
Namenjeno za njo in za njega
Podroben opis izdelka
Podrobnosti

Ne boste verjeli, kako vznemirljivo je seksati na gugalnici.

Joy Division Loveswing je ljubezenska gugalnica, ki vam nudi nove izkušnje in povsem nove dimenzije strasti. Na seksi gugalnici lahko izvajate nešteto različnih položajev. Nekateri od položajev so slikovno nakazani že na embalaži. Navdušeni boste nad lahkotnostjo izvajanja gibov in sprostilnimi učinki, ki jih nudi takšno gunganje!

Na gugalnici se držite za stranske vrvi ali za zgornjo gredo pri ogrodju. Gugalnica ima nastavljive vrvi iz poliestra. Aktivni predeli, ki služijo za držanje telesa, nog ali rok so navznoter oblazinjeni s peno in navzven oblečeni z bombažnim materialom. Ti predeli so dovolj široki in udobni, da se jih z lahkoto uporablja.

Seksi gugalnica Joy Division Loveswing je pritrjena na vzmetenje, kar je še dodatna zanimivost pri uporabi. Kovinsko ogrodje je pocinkano. Držalo in matica sta narejena iz čiste kovine. Maksimalna nosilna teža na gugalnici je 150 kg.

Navodila za uporabo so priložena.
Erotična gugalnica je proizvedena v Nemčiji.

Barva: črna
Material: poliester, poliamid, kovina
Nosilnost: 150 kg

Čiščenje in vzdrževanje

Navodila za uporabo in vzdrževanje erotičnih igrač

Želite, da vam seks igrača služi zares dolgo?

Z upoštevanjem teh nekaj preprostih navodil bo vaš intimni izdelek deloval dolgo in brezhibno, saj različni materiali lahko zahtevajo različen način vzdrževanja.


1. Zraven vibratorjev nikoli ne uporabljajte lubrikantov na oljni osnovi, saj vam lahko onesposobijo kontrolne gumbe. Poleg tega lahko oljni lubrikanti trajno poškodujejo lateks.

2. Zraven silikonskih vibratorjev nikoli ne uporabljajte lubrikantov na silikonski osnovi ampak zgolj lubrikante na vodni osnovi.

3. Odstranite baterije, kadar vibratorja ne uporabljate, saj lahko le-te korodirajo in poškodujejo vibro motorčke.

4. Ne potapljajte vibratorja do konca v vodo saj tudi vodoodporni vibratorji niso namenjeni za uporabo v vodi ampak so samo bolj odporni proti škropljenju z vodo ali drugimi tekočinami. Tudi za čiščenje raje uporabljajte čistila za erotične igračke ali mlačno vodo
in blago milnico.

5. Bodite pazljivi, da vam vibrator ne pade na zares trda tla saj se lahko poškoduje kot vsaka druga podobna elektronska naprava.

6. Vibratorje iz želeja (Jelly) uporabljajte s kondomi saj je material porozen in ga je zato težje temeljito očistiti kot na primer trdo plastiko ali silikon. Poleg tega Jelly vsebuje ftalate, ki lahko delujejo nezdravo na vašo kožo.

7. Očistite vibrator po vsaki uporabi. Najlažje boste to storili z namenskimi čistili za erotične igračke.
     Preprosto jih posprejajte pred in po vsaki uporabi. Nekaj hitrih nasvetov za čiščenje:

 • Plastika: mlačna voda in blaga milnica / alkohol za čiščenje / čistilo za erotične igračke
 • Lateks: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke
 • Jelly: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke
 • Cyberskin: mlačna voda in blaga milnica / cyberskin čistilo / čistilo za erotične igračke
 • Ko se posušijo jih posipajte s smukcem.
 • Silikon: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke


Pa še nekaj nasvetov v zvezi z baterijami (baterijskimi vložki): 

 • Pri čiščenju vibratorja odstranite baterije in bodite pozorni, da ne pride voda do kontaktov.
 • Čist in suh vibrator hranite na suhem, ker lahko vlaga poškoduje motor.
 • Pri uporabi vlažilnih gelov in masažnih olj bodite pazljivi, da ti ne zaidejo v prostor za baterije.
 • Pri vstavljanju baterij bodite pozorni na polariteto ( + - ).
 • Ne kombinirajte uporabe novih in rabljenih baterij.
 • Poskrbite, da so kontakti za baterije vedno čisti in da imajo čvrst kontakt z baterijami.


Tudi vibratorji so elektronske naprave, za katere velja, da so bolj kakovostni tisti od bolj priznanih proizvajalcev (Lelo, Fun Factory, ToyJoy, ... ), kar običajno seveda pomeni tudi nekoliko višje cene. Cenejši vibratorji vam bodo gotovo služili dobro vendar bodo tisti malo dražlji zdržali veliko dlje in tudi uporaba bo pogosto bolj prijetna.


Hitra naročila: 051 630-905