EROTIČNA IGRA Discover Your Lover - potovalna edicija

 Šifra: EC22159
Odkrijta drug grugega z erotično igro za dva, ki vaju bo spremljala na erotično potovanje. Vse se vrti okoli tega, da bosta uživala v vajinem skupnem druženju in se čim bolj intimno spoznavala. Med igranjem igre Discover Your Lover bosta deležna erotičnega ozračja, saj vama bo igra ponudila številna vprašanja in odgovore ter naloge, katerim se bosta posvetila. Potovalna različica igre vsebuje sto dodatnih vprašanj in nalog, ki vam zagotavljajo nepozabne počitnice.
24,95 €
Izdelek je na zalogi.
Lastnosti izdelka:
Znamka Tease and Please
Dobavljivost 1 - 3 dni
Namenjeno za njo in za njega
Podroben opis izdelka
Podrobnosti

Odkrijta drug grugega z erotično igro za dva, ki vaju bo spremljala na erotično potovanje.

Vse se vrti okoli tega, da bosta uživala v vajinem skupnem druženju in se čim bolj intimno spoznavala. Med igranjem igre Discover Your Lover bosta deležna erotičnega ozračja, saj vama bo igra ponudila številna vprašanja in odgovore ter naloge, katerim se bosta posvetila. Potovalna različica igre vsebuje sto dodatnih vprašanj in nalog, ki vam zagotavljajo nepozabne počitnice.


Igra Discover Your Lover je dosegla izjemen uspeh po vsem svetu, zato je prevedena v pet različnih jezikov. Posledica igranja te igre je, da se partnerja še bolj zbližata in spoznata svoje fantazije, če sta dovolj iskrena.

Igra ima različne nivoje in se lahko igra tako, da ustreza vašim osebnim okusom in izbiri. Zmagovalec igre dobi za nagrado uresničenje njegove / njene največje fantazije. Zato tudi ta igra pripomore k temu, da si zaupata vajine najglobje fantazije.


Za popestritev vajine igre je priložen tudi napol prozoren šal, ki se lahko uporabi kot poveza za oči za kakšne nagajive naloge. Če se želita po igranju te igre še dodatno sprostiti, lahko uporabita igralno podlago tudi za igranje frizbija. Igro lahko povsod neseta s seboj v diskretni, satenasti potovalni torbi.

Igra Discover Your Lover je bila narejena v sodelovanju s seksologi.
Vsebina igre je ženskam prijazna in spoštljiva ter vznemirljiva.

Čiščenje in vzdrževanje

Navodila za uporabo in vzdrževanje erotičnih igrač

Želite, da vam seks igrača služi zares dolgo?

Z upoštevanjem teh nekaj preprostih navodil bo vaš intimni izdelek deloval dolgo in brezhibno, saj različni materiali lahko zahtevajo različen način vzdrževanja.


1. Zraven vibratorjev nikoli ne uporabljajte lubrikantov na oljni osnovi, saj vam lahko onesposobijo kontrolne gumbe. Poleg tega lahko oljni lubrikanti trajno poškodujejo lateks.

2. Zraven silikonskih vibratorjev nikoli ne uporabljajte lubrikantov na silikonski osnovi ampak zgolj lubrikante na vodni osnovi.

3. Odstranite baterije, kadar vibratorja ne uporabljate, saj lahko le-te korodirajo in poškodujejo vibro motorčke.

4. Ne potapljajte vibratorja do konca v vodo saj tudi vodoodporni vibratorji niso namenjeni za uporabo v vodi ampak so samo bolj odporni proti škropljenju z vodo ali drugimi tekočinami. Tudi za čiščenje raje uporabljajte čistila za erotične igračke ali mlačno vodo
in blago milnico.

5. Bodite pazljivi, da vam vibrator ne pade na zares trda tla saj se lahko poškoduje kot vsaka druga podobna elektronska naprava.

6. Vibratorje iz želeja (Jelly) uporabljajte s kondomi saj je material porozen in ga je zato težje temeljito očistiti kot na primer trdo plastiko ali silikon. Poleg tega Jelly vsebuje ftalate, ki lahko delujejo nezdravo na vašo kožo.

7. Očistite vibrator po vsaki uporabi. Najlažje boste to storili z namenskimi čistili za erotične igračke.
     Preprosto jih posprejajte pred in po vsaki uporabi. Nekaj hitrih nasvetov za čiščenje:

 • Plastika: mlačna voda in blaga milnica / alkohol za čiščenje / čistilo za erotične igračke
 • Lateks: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke
 • Jelly: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke
 • Cyberskin: mlačna voda in blaga milnica / cyberskin čistilo / čistilo za erotične igračke
 • Ko se posušijo jih posipajte s smukcem.
 • Silikon: mlačna voda in blaga milnica / čistilo za erotične igračke


Pa še nekaj nasvetov v zvezi z baterijami (baterijskimi vložki): 

 • Pri čiščenju vibratorja odstranite baterije in bodite pozorni, da ne pride voda do kontaktov.
 • Čist in suh vibrator hranite na suhem, ker lahko vlaga poškoduje motor.
 • Pri uporabi vlažilnih gelov in masažnih olj bodite pazljivi, da ti ne zaidejo v prostor za baterije.
 • Pri vstavljanju baterij bodite pozorni na polariteto ( + - ).
 • Ne kombinirajte uporabe novih in rabljenih baterij.
 • Poskrbite, da so kontakti za baterije vedno čisti in da imajo čvrst kontakt z baterijami.


Tudi vibratorji so elektronske naprave, za katere velja, da so bolj kakovostni tisti od bolj priznanih proizvajalcev (Lelo, Fun Factory, ToyJoy, ... ), kar običajno seveda pomeni tudi nekoliko višje cene. Cenejši vibratorji vam bodo gotovo služili dobro vendar bodo tisti malo dražlji zdržali veliko dlje in tudi uporaba bo pogosto bolj prijetna.


Hitra naročila: 051 630-905